Absintové lyžičky
- tombik
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Re: Absintové lyžičky
Na kolik to tak vidis? Mel bych zajem
Konec koncu uz jsme o tom mluvili davno 
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Jenda: Pokud to budou pěkný lžičky taky jí vezmu 
- Jenda
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, pěkné budou, výrobní postup bude fotograficky zachycen v každém kroku výroby, aby jste měli záruku, že zaplatíte ruční práci! Pokud teda se to někdo nakonec vezme.
Vzhledem k mé pracovní a studijní vytíženosti předpokládám, že bych mohl váš eventuélní zájem uspokojit tak před vánocemi.
Cenu budu vědět, až vyrobím první set, pak ho sem hodim a uvidíte sami, jestli se vám to bude líbit
Vzhledem k mé pracovní a studijní vytíženosti předpokládám, že bych mohl váš eventuélní zájem uspokojit tak před vánocemi.
Cenu budu vědět, až vyrobím první set, pak ho sem hodim a uvidíte sami, jestli se vám to bude líbit
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
- tombik
- Kontaktovat uživatele:
A mas nejake navrhy designu? Abychom se nenechavali uplne prekvapit...
- Jenda
- Kontaktovat uživatele:
Teď mám docela fofr ve škole, takže skoro nic nestíhám, na všechno zapomínám atd. K návrhům lžiček bych se měl dostat o víkendu. Mým záměrem je nevymýšlet vymyšlené, takže se inspiruji tímto:tombik píše:A mas nejake navrhy designu? Abychom se nenechavali uplne prekvapit...

- Tibro
- Rumcajs
- Oblíbený absinthe: Texas Nimes
- Kontaktovat uživatele:
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
Jejda: Z toho co jsi postl bych určitě chtěl do svého 4setu tu třetí a čtvrtou zprava v první řadě. Ty mi připadají nejhezčí.
Frénay Feuille spoon a Artemisia jsou v tom stříbře nádherné, ale cena tomu taky odpovídá...
Frénay Feuille spoon a Artemisia jsou v tom stříbře nádherné, ale cena tomu taky odpovídá...
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- tombik
- Kontaktovat uživatele:
Mně se zase nejvíc líbí druhá řada první zleva. Každopádně bych se v mém vkusu vyhýbal klasickému tvaru absinthové lžičky evokující naohýbaný provrtaný plíšek.
Víc se mi zamlouvá sítko veprostřed klasické lžičky, tak jak je to u mnou zmiňované. Nebo takový tvar jako má TL lžička
Víc se mi zamlouvá sítko veprostřed klasické lžičky, tak jak je to u mnou zmiňované. Nebo takový tvar jako má TL lžička
- Jenda
- Kontaktovat uživatele:
Takže přátelé,
kdo má eventuélní zájem o lžičky, ať mi po PM napíše jaké lžičky chce, nakonec jsem se rozhodl, že počet nebude určen, nebudu se bránit ani kusovce. Čekací doba bude do jednoho měsíce, od mého potvrzení.
A teď, co každého zajímá, cena.. Jedna lžička z nerez oceli bude za 350 Kč. Možná se to zdá dost, ale pracnost je poměrně vysoká. Dále je možno vyrobit lžičku z mosazného (400,-) plechu. Pro fajnšmejkry je možno zařídit výrobu lžičky z měděného plechu následně pochromovaného, tady ovšem cena vyleze na skoro jeden tisíc, kvalitní chrom je velice drahý.... V případě zájmu mi napište, vyřizováno bude podle pořadí v jakém mi napíšete.
kdo má eventuélní zájem o lžičky, ať mi po PM napíše jaké lžičky chce, nakonec jsem se rozhodl, že počet nebude určen, nebudu se bránit ani kusovce. Čekací doba bude do jednoho měsíce, od mého potvrzení.
A teď, co každého zajímá, cena.. Jedna lžička z nerez oceli bude za 350 Kč. Možná se to zdá dost, ale pracnost je poměrně vysoká. Dále je možno vyrobit lžičku z mosazného (400,-) plechu. Pro fajnšmejkry je možno zařídit výrobu lžičky z měděného plechu následně pochromovaného, tady ovšem cena vyleze na skoro jeden tisíc, kvalitní chrom je velice drahý.... V případě zájmu mi napište, vyřizováno bude podle pořadí v jakém mi napíšete.
Tak jak to nakonec dopadlo? Vyrobila se nějaká lžička? Chtělo by to foto.