Francie

Seznam pravých absintů, nové absinty na trhu, uživatelské hodnocení, vzorky a vše kolem.
Odpovědět
Tornado
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Francie

Příspěvek od Tornado »

Dobrý den,
jsem tu nový, tak se předem omlouvám, pokud se zde již toto téma probíralo. Příští víkend se chystám do Paříže a rád bych si převez nějaký absintový suvenýr. Můžete mi prosím doporučit osvědčené značky za rozumné peníze (víc jak 1000 Kč se mi za láhev nechce dávat) a případně i to, čemu se při nákupu určitě vyhnout? Uvítám i případné doporučení zajímavých obchodů v Paříži.
Díky a mějte se fajn
Ondřej
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Re: Francie

Příspěvek od Habu »

Vert d'Absinthe: http://www.vertdabsinthe.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Tady se člověk nemůže zmýlit. I když (celou) láhev pod 1000 Kč... no, nevím. :geek:
- Moderní absinthe chutná moderně.
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

V Paříži jen zmiňovaný Vert d'Absinthe, nic lepšího tam není. Ale počítat spíš s cenou na 65€ a víš. Pod 1k tak nebude možná ani St. Antoine :)
Korpiklani
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: l'ancienne, justifiée ancienne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Korpiklani »

Kostoval jste nekdi absinthe PANDOR nejak nevim jestli do nej jit a nebo kdyz, tak pro recenzi?
Misto toho jsem bral green velvet
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Habu
fuckin' amateur
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Tohle jsem neměl. Od koho to je?
Korpiklani
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: l'ancienne, justifiée ancienne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Korpiklani »

Koukal jsem jen na jejich stranky a vypada to jen na anyzovku s nejakym extraktem. Cele stranky jsou hlavne PR ale vyrobce a nic kolem jsem se nedovedel.

Nevim jestli se mi ho chce zkouset...
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Hodím to sem, jde přeci jen o Francii...Už hrozně dlouho přemýšlím, jaký francouzský absinthe dát na bar, ale nemůžu se rozhodnout! Je to peklo, chtěl bych tam toho samozřejmě co nejvíc, ale zase musím být v tomto střízlivý. Co byste si dali vy osobně, co by vás potěšilo, kdyby jste viděli v nabídce? Díky za postřehy :hi
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
Tornado
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornado »

Jestli chceš ohromit něčím zajímavým, co tu nikdo jiný na baru asi nemá, tak se nabízí Sans Frontieres:
http://absinthemafia.com/viewtopic.php?f=19&t=798" onclick="window.open(this.href);return false;
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Ohromit je skvělé, ale hlavně bych chtěl, aby to hosté pili :blush Přeci jen, to je to nejdůležitější a pro ně to děláme. Jinak samozřejmě bych tam tento chtěl taky :chuckle Ale musím holt brzdit. Díky moc za ideu!
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
Habu
fuckin' amateur
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Tornado píše:Jestli chceš ohromit něčím zajímavým, co tu nikdo jiný na baru asi nemá, tak se nabízí Sans Frontieres:
http://absinthemafia.com/viewtopic.php?f=19&t=798" onclick="window.open(this.href);return false;
ANO, ANO, ANO!!!

...a tím nemyslím babišovce. ;)

Sans Frontieres je skutečně pelyňkový skvost, jehož budoucnost vůbec není jistá. Cosi se ke mně dostalo, nicméně není to pro všechny uši...

Doporučuji koupit na bar celý karton! Až mi vyprchají mé domácí zásoby, budu pravidelně dolézat. :twisted:
Odpovědět