Skleničky
-
neitsmmar
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: Tezko rict..
- Kontaktovat uživatele:
Re: Skleničky
Tak mi dorazily skleničky Absynth 1907 a konečně jsem otevřel Mead Base. Už teď lituju že jsem nevzal krabici
Skleničky jsou top - jednoduchý a účelový design, sklenice nepůsobí nijak zbytečně okázale a přesto když ji uchopíte, máte pocit že držíte pořádný kus poctivého skla.
Výborně se z nich popíjí nejen absint. Rezervoár pojme akorátní množství tekutiny a louche je radost pozorovat.
Všechna čest sklářům a vlastně tak nějak všem těm, kteří jste nám přiblížili zromantizovanou Belle Époque.
Skleničky jsou top - jednoduchý a účelový design, sklenice nepůsobí nijak zbytečně okázale a přesto když ji uchopíte, máte pocit že držíte pořádný kus poctivého skla.
Výborně se z nich popíjí nejen absint. Rezervoár pojme akorátní množství tekutiny a louche je radost pozorovat.
Všechna čest sklářům a vlastně tak nějak všem těm, kteří jste nám přiblížili zromantizovanou Belle Époque.
- VSemi
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Žufánek
- Kontaktovat uživatele:
Aktuálně mě překvapila žena...prý uviděla skleničky podobné co používám na pití...tak 2koupila...
Koupeno v Kiku za 30kč
Koupeno v Kiku za 30kč
- drahousek
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
- Kontaktovat uživatele:
hmmm, pěkná...za tři pětky super na cestování. Já když někam jdu, tak spolíhám, že whiskovky mají všude a ty to jistí. Ale mít toto, tak se nebojim, že to zapomenu/robiju atp 
- VSemi
- Kontaktovat uživatele:
Kik je všude...skoč tam nakoupit... 
Peklo je sem nějakou fotku nahrát...povoleno je jen 1MB..
Peklo je sem nějakou fotku nahrát...povoleno je jen 1MB..
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Technická: 1MB je na fotku až kua moc! Chce to optimalizovat a nedrbat to sem bez rozmyslu. Toto je fotka z fullframe foťáku, rozlišení 2500x1667, 150 DPI a velikost necelých 800 kB 
-
zzaraza
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
DPI matters.
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Kdybyste nahodou nekdo na aukru nebo tak, narazil na cloveka, co ve velkym bude prodavat sklenice "Absynth" 1907 a karafy, tak budu rad za echo... Pri stehovani jsme asi zapomenuli na chodbe baraku (ve kterym mame provoz) krabici se sklem a nejspis to nekdo rychle otocil..
nicmene predpokladam, ze danej clovek vubec netusi, co vzal 
Omnia mea mecum porto.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Nodopyče. Na to mám vždy jen jednu odpověď: "Česko."Dworzaaa píše:Kdybyste nahodou nekdo na aukru nebo tak, narazil na cloveka, co ve velkym bude prodavat sklenice "Absynth" 1907 a karafy, tak budu rad za echo... Pri stehovani jsme asi zapomenuli na chodbe baraku (ve kterym mame provoz) krabici se sklem a nejspis to nekdo rychle otocil..nicmene predpokladam, ze danej clovek vubec netusi, co vzal
- Moderní absinthe chutná moderně.
- VSemi
- Kontaktovat uživatele:
Popř když mrkne co vzal tak to někde vyhodí a rozbije..asi čekal že tam bude chlast