Švýcarsko
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Švýcarsko
Na začátku září se na pár dnů dostanu do Švýcarska (Ženeva a Curych). Nepředpokládám, že by se odtamtud něco vyplatilo vozit k nám, pokud by ale přesto nějaká taková specialita existovala, tak předem díky za tip.
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Re: Švýcarsko
Zajed si po ceste z Zueri do Zenevy za hranice pro Sans FrontieresTornado píše:Na začátku září se na pár dnů dostanu do Švýcarska (Ženeva a Curych). Nepředpokládám, že by se odtamtud něco vyplatilo vozit k nám, pokud by ale přesto nějaká taková specialita existovala, tak předem díky za tip.
Omnia mea mecum porto.
Pokud mi vezmeš Sans Frontieres, utrhnu ti ruce 
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- drahousek
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
- Kontaktovat uživatele:
Za měsíc pojede asi dost lidí do Pointarlieru, a to je jen kousek od "Sans Frontiers"HNS píše:Pokud mi vezmeš Sans Frontieres, utrhnu ti ruce
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Já tam poletím letadlem a na výlet do La Semilla bohužel nebudu mít čas. Jeden den budu v Ženevě a pak dva dny v Curychu.
@ drahoušek: Co se dívám, mají docela široký sortiment. Pokud by byla šance, tak bych určitě měl zájem o ochutnání i něčeho dalšího než jen Sans Frontieres. Dej mi prosím případně vědět. Díky
@ drahoušek: Co se dívám, mají docela široký sortiment. Pokud by byla šance, tak bych určitě měl zájem o ochutnání i něčeho dalšího než jen Sans Frontieres. Dej mi prosím případně vědět. Díky
- VSemi
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Žufánek
- Kontaktovat uživatele:
Byl by odkaz na nějaký jejich shop kde mají nabídku sortimentu?
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Katalog mají zde:
http://semilla25.free.fr/IMG/pdf/Distil ... monier.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
http://semilla25.free.fr/IMG/pdf/Distil ... monier.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;