Díky! Okoštuj, zrecenzuj a popřípadě mi pošli vzorek. Hype text je u toho pěkný (neprozradíme víc, konkurence by to obšlehla, 1,5 roku vývoje atd atd).
Lahev vypadá krásně, doufám, že i obsah bude stát za to. Chtělo by to v Cami zařadit na další level po průměrném Toulouse Lautrec. Habu, budeš takový pokusný králík, když Ti to bude chutnat, taky si je pak objednám
Hype text je klasické klišé. Očekávám podobnost s Toulouse Lautrec Christmas edition s výraznější zelenou. Tvrdí, že do barvicího procesu přidali "nové" bylinky, takže uvidíme.
Tak jsem nečekal až to Habu ochutná a rovnou jsem si je objednal přímo od Cami. Docela jsem zvědavý, jestli napraví celkem nevýrazný dojem po přeanýzovaném Toulouse Lautrec!
Jsem na tom stejně a ani mi neposlali zatím potvrzovací mail o odeslání objednávky. Pouze napsali, že je možné objednat a cenu 650,-Kč za lahev a od té doby nic. Při mé červencové objednávce Christmas Edition nebyl žádný problém, tak nevím.
Určo to bude dobírka, jinak jsem zatím Cami neplatil. Zase tak na to nespěchám, momentálně není k vůli práci pomalu čas ani na spaní, natož na koštování absinthů