Rum

Zde se řeší zásadní témata jako je kulturní dopad absintu na hudbu a film či nesmrtelnost chrousta.
Odpovědět
Tornado
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Re: Rum

Příspěvek od Tornado »

Sice o limitky Diplomatika jde, ale jestli tomu dobře rozumím, tak by měli být i další šarže. U nás jsem je aktuálně našel pouze docela dost předražený. To už se vyplatí je dovézt z drahé Anglie, např:
https://www.thewhiskyexchange.com/p/403 ... collection" onclick="window.open(this.href);return false;
Mimochodem, mají je jen nepatrně dražší než Hillse :rofl
https://www.thewhiskyexchange.com/p/165/hills-absinthe" onclick="window.open(this.href);return false;
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Ano...teď jim do UPB doputovaly další lahve, tipuji, že to bude nová šarže. Limitky jsou to z mého pohledu proto, že to dělaj jinak, na jiných kolonách ( mají celkem slušnou sbírku, kterou skoupili všude možně ), které nemají takovou kapacitu pro globální trh...jak jsem psal, jsou to "limitky".

Jestli chceš ochutnat, než to koupíš, stav se do OKA, máme tu obě :P
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
Froggg
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Froggg »

Já už ochutnal obě a vlastně bych si to i za nějakou přiměřenou cenu domů pořídil. No. 2 si mě ale získala víc.
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

1390,- velkoobchodka :nerd
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
Froggg
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Froggg »

Ano, to bych ještě považoval za přívětivé. :)
Tornado
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornado »

HNS píše:Ano...teď jim do UPB doputovaly další lahve
Díky moc, to je přesně to, co jsem chtěl slyšet :D Nemusím to tedy kupovat ani v UK nebo na Slovensku.
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Tornado: bacha, ve Warehouse to mají samozřejmě za maloobchodní :wait Rád ti dyžtak objednám přes nás :sun
Tornado
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornado »

HNS píše:1390,- velkoobchodka :nerd
To je i s DPH? :shock: Jestli ano, tak bych samozřejmě zájem měl. A klidně bych vzal od každé verze 2 lahve :) Případně mi pošli PM, jak to vidíš časově s předání. Díky moc!
Wagi
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wagi »

Bozkov Republica

Chlapci, uz jte o to nekdo zakopl.... prolitnul jsem recenze na netu a prekvapilo me, ze to lidi ve smes chvalej......
Pocital bych, ze bude nekde kvalitativne konkurovat Morganum...... vime?

Aha z mobilu sem neschopen repostnout obrazek...
drahousek
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drahousek »

Docela mně překvapili v baru u nás "v kultůráku", že ho už mají. (mají tam malý ale výborný výběr chlastu všeobecně, např. komplet pálenky žufánka, i OMG, i OMFG(tak 2 roky starej zbytek, než dopiju:)) dokonce i Antoníčka a ještě zbytek Žabáka(než dopiju) a dokonce mají i Martinovu karafu a jeho absinth sklenky - asi přesvědčivej dealer :)), takže s republikou mně malinko překvapili i nepřekvapili zároveň :)

Tak jsem si sklenku Republiky dal, je to sladký jako "cecek" docela na můj vkus vanilkový, ale i ostřejší při polknutí. Ale za tu cenu je to super. Na běžný popití tu tam jedný - dvou sklenek a za ty peníze skvělý. Určitě bych se nebál lahev koupit komukoli - on se někdo kdo to rád vypije třeba návštěva či manželka najde:) Až někde uvidím láhev, koupím.

Poměr cena/chuť je výborná.
Odpovědět