St. Antoine 3. šarže
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine 3. šarže
Pokud jde o skleničku, tak ti tam můžu dát i Pontarlier či Perigord, krabička je univerzální.
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
pokud nemá sklenička rysku leju to pomocí panáku s ryskou na malej a velkej 
- Repry
- Mistr archivář
- Oblíbený absinthe: Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Další recenze na třetího Antoníčka, tentokrát na Wormwood Society
http://www.wormwoodsociety.org/index.ph ... iew&id=538
Přiznám se, že jsem čekal trochu lepší hodnocení, třetí šarže si to určitě zaslouží!
http://www.wormwoodsociety.org/index.ph ... iew&id=538
Přiznám se, že jsem čekal trochu lepší hodnocení, třetí šarže si to určitě zaslouží!
MANOWAR - Kings of Metal ; http://www.manowar.com/
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
WS je velice specifické fórum a jejich hodnotící styl je jiný, než na feeverte. Schytal jsem to tam hlavně za aroma, ale to bylo hlavně proto, že jsem do USA posílal vzorky s velkým předstihem oproti jiným recenzentům. Ale i tak je hodnocení blížící se bodu 4 z 5 super úspěch!
Ukázkou jejich specifického hodnocení je i La Clandestine, který má od veřejnosti v průměru 3,8 bodů i když by měl mít lehce 4,5
Z mého pohledu jsou kvalitnější recenze na feeverte, je to takový nejtradičnější absintový zdroj.
Ukázkou jejich specifického hodnocení je i La Clandestine, který má od veřejnosti v průměru 3,8 bodů i když by měl mít lehce 4,5
Z mého pohledu jsou kvalitnější recenze na feeverte, je to takový nejtradičnější absintový zdroj.
- PytelBrambor
- Zelený pionýr
- Oblíbený absinthe: Libertine
- Kontaktovat uživatele:
Už se docela těším, až 3. šarži ochutnám. To se začne prodávat na mezinárodní den válečných veteránů?
Snad budou finance, aby se mohl Antoníček zakoupit. Všichni o něm básní, tak se chci přesvědčit, že to není jen PR a pochutnat si.
Snad budou finance, aby se mohl Antoníček zakoupit. Všichni o něm básní, tak se chci přesvědčit, že to není jen PR a pochutnat si.
,,Svět stál a stojí na práci, ne na náladě, svět udržuje se jen prací, a to prací drobnou, prací stálou."
T.G. Masaryk
T.G. Masaryk
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se za moji slabší aktivitu zde na fóru. Pravdou je že mám takové fofry, že nestíhám vůbec nic. Ale oznámit zprávu, že od zítřka se na lepší náladě prodává třetí šarže stihnu s velkou radostí!
Třetího Antoníčka koupíte zatím pouze na náladě, velkoobchody a prodejci to naskladní až možná v novém roce. Z druhé šarže u nás nezbyla ani láhev (kromě mého archívu).
Jen připomenu že trojka byla vypálena 31. 7. a má tedy hezké tři měsíce
Z původní jasně zelené barvy se i v temném sklepě a nerezové nádrži stala tmavší s nahnědle-zlatým tónem.
Třetího Antoníčka koupíte zatím pouze na náladě, velkoobchody a prodejci to naskladní až možná v novém roce. Z druhé šarže u nás nezbyla ani láhev (kromě mého archívu).
Jen připomenu že trojka byla vypálena 31. 7. a má tedy hezké tři měsíce
-
Lecco
Musím říct, že je to geniálně načasované, jelikož do týdne by mi měly přijít peníze a poslední 2 nebo tři skleničky druhé šarže připravím pravděpodobně zítra - na koleji budeme mít "chodba party", takže pokud najdu někoho, kdo bude ochotný si o Absinthu poslechnout, zkusím ho osvítit 
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Kam já tolik láhví dám?
Čekám na dodávku z Cami, z absinth-oase.de, z Lepší nálady a ve skříni mám ještě Walton Waters... dyť... dyť já ani nebudu vědět, čím mám začít! 
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Jenda
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Úžasné, příští týden objednávám
Se neskutečně moc těším...
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
- dEffect
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Angelique verte suisse
- Kontaktovat uživatele:
Po prvych cca 4 poharikoch som uplne sokovany ! Velmi velmi velmi si na tom popracoval Martin. Vsetka cest ! Ba dokonca tvoj st.Antoine mi chutil viac ako LaClandestine ! St.Anroine je uz na svetovej urovni ! Rozhodne ten najlepsi Verte absinthe dostupny v Cechach a nebal by som sa ho porovnavat napr. Helfrichom (ktory prave kostujem
)
Dakujem Martin za flasticku s podpisom a za pekny darcek k meninam a Inak vsetko najlepsie a nech ti nadsenie vydrzi, aby sme sa mohli s tebou tesit z vysledkou tvojej prace
Dakujem Martin za flasticku s podpisom a za pekny darcek k meninam a Inak vsetko najlepsie a nech ti nadsenie vydrzi, aby sme sa mohli s tebou tesit z vysledkou tvojej prace
**** In absinthe is beauty like the truth in wine ****