Gin
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gin
Budu mít možná ještě 4 láhve, které vám nabídnu. Tohle je limitka pro zahraničí, vůbec se nepočítalo s tím, že by se to tady prodávalo. Ukecal jsem je o 42 lahví a po těch se jen zaprášilo. V Berlíně jsou jich stovky 
- VSemi
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Žufánek
- Kontaktovat uživatele:
42lahví během pár minut pryč.....bez jakékoliv reklamy nebo infa že jde něco nového do prodeje...
To ani není možný.... denní kontrola eshopu je prostě nutnost a očividně běžná záležitost nejen u mě

To ani není možný.... denní kontrola eshopu je prostě nutnost a očividně běžná záležitost nejen u mě
- Froggg
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Jestli možná budou, tak určitě chciMartin píše:Budu mít možná ještě 4 láhve, které vám nabídnu. Tohle je limitka pro zahraničí, vůbec se nepočítalo s tím, že by se to tady prodávalo. Ukecal jsem je o 42 lahví a po těch se jen zaprášilo. V Berlíně jsou jich stovky
- drahousek
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
- Kontaktovat uživatele:
VSemi: je to tak. Martin se nebojí experimentovat a buduje si jméno. Poslední dobou už o Žufánkovic pitíčkách mluví víc a víc "bežnejch" lidí z mýho okolí aniž bych já s tím měl cokoli společnýho 
Takže když něco vytvoří, stálí zákaznici to koupí, protože to je záruka dobrýho pití.... a tím, že se nebojí experimentovat a baví ho zkoušet, tak prostě víš, že kupuješ parádní, třeba GIN, ale tak nějak "jinej"
a můžeš vlastně experimentovat s chutěma s ním
A to třeba baví mně.
neitsmmar: vlastně máš pravdu
...člověk když to nesleduje, aspoň ušetří.... Tak já si aspoň skáknu na lídl gin za 159
a naleju do džusu 
Martin: jestli můžu, taky bych jednu tu poslední lahvinku bral....
Takže když něco vytvoří, stálí zákaznici to koupí, protože to je záruka dobrýho pití.... a tím, že se nebojí experimentovat a baví ho zkoušet, tak prostě víš, že kupuješ parádní, třeba GIN, ale tak nějak "jinej"
neitsmmar: vlastně máš pravdu
Martin: jestli můžu, taky bych jednu tu poslední lahvinku bral....
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
OK. Jak to bude přirpavené, tak sem napíšu přesný datum a čas, kdy to na eshopu povolím. Dám tam fakt jen 4 kusy a limit jednu láhev na hlavu. Snad to stihnete 
-
neitsmmar
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: Tezko rict..
- Kontaktovat uživatele:
Díky, budeme se těšit na echo. Mě se líbí lahev Gin Geru a jsem zvědav na ten zázvor.
drahousek:
Je ten Lidl gin pitelný aspoň s džusem?
Při poslední objednávce mi došla dárkovka OMG, kterážto byla hned zabavena přítelkyní k toniku a od té doby mám doma na talíři ať se ani neodvažuju odeslat objednávku bez OMG a ať ani nezkouším odbýt si to nákupem jiného ginu. Tahle letní dárková akce mi pěkně zavařila.
drahousek:
Je ten Lidl gin pitelný aspoň s džusem?
Při poslední objednávce mi došla dárkovka OMG, kterážto byla hned zabavena přítelkyní k toniku a od té doby mám doma na talíři ať se ani neodvažuju odeslat objednávku bez OMG a ať ani nezkouším odbýt si to nákupem jiného ginu. Tahle letní dárková akce mi pěkně zavařila.
- drahousek
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
- Kontaktovat uživatele:
tak jasně, byl to spíš takovej vtip. Je to asi tak pitelný jako jejich whiska nebo rum. Já to používám třeba když jedu na vodu. Nalejt to do obyč tonica, nebo rum do koly a jede se Vlatava 
Mně třeba právě Martin naučil pít i tonik. Netušil jsem dřív že i tonik je taková bylynkový věda
Ty co má na eshopu jsou prostě parádní i samotý...a v kombinaci s jeho Ginem je to lahůdka. A právě mně baví si otevřit jeden gin a každej drink si namýchat s jiným tonikem.... uplně paráda jak se proměnujě chuť....
k tý lahvi(etiketě). Ta se mně právě taky líbí. baví mně ty hrátky se slovy. GIN GER
Připomělo mně to americkou kamarádku, co u nás asi 2 roky žila a učila anglinu. Učila se česky, uměla docela obstojně i popovídat třeba s rodiči. No a jí pořád nělo do hlavy proč kurva říkáme tý "library" KNI HOVNA..od tý doby se tu u nás knihovně říká BOOK SHIT 
Mně třeba právě Martin naučil pít i tonik. Netušil jsem dřív že i tonik je taková bylynkový věda
k tý lahvi(etiketě). Ta se mně právě taky líbí. baví mně ty hrátky se slovy. GIN GER