Poptávka nové grafiky absinthemafia.com

Zde se řeší zásadní témata jako je kulturní dopad absintu na hudbu a film či nesmrtelnost chrousta.
neitsmmar
Aktivní pijan
Oblíbený absinthe: Tezko rict..
Kontaktovat uživatele:

Re: Poptávka nové grafiky absinthemafia.com

Příspěvek od neitsmmar »

Taky mě pěkně vyděsilo že by se téma mělo měnit.
Ad web - napřed bych zvážil služby typu wix, kde lze jednoduchou prezentaci v podstatě naklikat.
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

Tuvy píše:Nechci zakládat nové téma a toto se tomu, co bych rád blíží nejvíce, co jsem našel - tolik k omluvě za tento OT:

Potřeboval bych udělat webovky (jednoduchou prezentaci), věnuje se tu tomu někdo z absintistů?

Díky
T.
Pokud nenajdes tu, tak doporucuju hodit poptavku a vybrat na zaklade referenci na webtrhu. Nikde na ceskym webu nenajdes tolik lidi zabyvajicich se tvorbou webu, jako tam. ;)
Omnia mea mecum porto.
Tuvy
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Pernod Fils
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuvy »

Dworzaaa píše:
Tuvy píše:Nechci zakládat nové téma a toto se tomu, co bych rád blíží nejvíce, co jsem našel - tolik k omluvě za tento OT:

Potřeboval bych udělat webovky (jednoduchou prezentaci), věnuje se tu tomu někdo z absintistů?

Díky
T.
Pokud nenajdes tu, tak doporucuju hodit poptavku a vybrat na zaklade referenci na webtrhu. Nikde na ceskym webu nenajdes tolik lidi zabyvajicich se tvorbou webu, jako tam. ;)
Díky za radu, už to nějak řeším. Tady jsem to dával s bláhovou představou, že to třeba někdo z osazenstva řeší a že bych třeba vyměnil ty webovky za některou z lahví v archivu.
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
urbis
Aktivní pijan
Oblíbený absinthe: Zufanek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od urbis »

Pokud budete chtít, stavím si své weby na redakčním systému Wordpress a klidně vám s tím pomůžu ;)
Ženské a chlast, to je moje.
Odpovědět