ČÍm se bavím, když nepiju absint...
- kamamura
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
- Kontaktovat uživatele:
Re: ČÍm se bavím, když nepiju absint...
Já většinu času celkem ordinérně gamesím. Escapismus byl vždycky moje - v dětství, když počítače nebyly co dnes, jsem ležel v knihách nebo hrál dračí doupě.
- Rafael
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Teď skoro ničím. Jeden problém za druhým.
A navíc jsem přišel o svého nejlepšího kamaráda a společníka.
Poslední roky jsem špatně pohyblivý a tak o to víc...
Nejhorší na tom bylo, velké kurewské dilema, že byl nevyléčitelně nemocný, ale jinak čiperný a skoro furt stejně aktivní. Jen nádory a velké problémy s vyměšováním. (Za měsíc zhubnul 10kg).
Nakonec jsme se rozhodli pro uspání.
A nemůžeme se z toho pořád dostat. Útěcha, že jsme ho ušetřili trápení a bolestí moc nefunguje...
Nejhorší na tom bylo, velké kurewské dilema, že byl nevyléčitelně nemocný, ale jinak čiperný a skoro furt stejně aktivní. Jen nádory a velké problémy s vyměšováním. (Za měsíc zhubnul 10kg).
A nemůžeme se z toho pořád dostat. Útěcha, že jsme ho ušetřili trápení a bolestí moc nefunguje...
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením
sekyry.
sekyry.
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je vždycky těžký, ale než aby se trápil... 12 let je na hafana hezký věk.Rafael píše:Teď skoro ničím. Jeden problém za druhým.
-
Milan
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: La Grenouille
- Kontaktovat uživatele:
.
Naposledy upravil(a) Milan dne čtv 23. kvě 2019 8:17:41, celkem upraveno 1 x.
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
Podobně jak Habu, střídám práci s rodinou - a oboje mě tak krutě baví, že na sebe vzájemně žárlí.
Před časem jsem jednu hnusou sobotu věnoval vypracování 19 stránkového dovolání a na stole to asi budu mít až do chvíle, než mi dá za pravdu NS.
Před časem jsem jednu hnusou sobotu věnoval vypracování 19 stránkového dovolání a na stole to asi budu mít až do chvíle, než mi dá za pravdu NS.
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
-
Mattwo
- Zelený pionýr
- Oblíbený absinthe: Žufánek
- Kontaktovat uživatele:
No ja rodinu ešte zatiaľ nemám, takže čas na nejaké tie koníčky jest.
V prvom rade chodím po jaskyniach za účelom výskumu a prieskumu, najmä v Malých Karpatoch, ale i Vysokých Tatrách a Morave. No a keď nie jaskyne, tak potom určite nejaké tie hory a teda v zime lyže, bežky a pod.
V prvom rade chodím po jaskyniach za účelom výskumu a prieskumu, najmä v Malých Karpatoch, ale i Vysokých Tatrách a Morave. No a keď nie jaskyne, tak potom určite nejaké tie hory a teda v zime lyže, bežky a pod.
Speleo chci zkusit, jak je nejlepší si to ošahat? Nějakej kurzík či se k někomu přisrat? 
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
-
Mnemonic
- Zelený pionýr
- Kontaktovat uživatele:
Taky se přidám... jak už tady padlo u více lidí, tak dost času zabere rodina. Jinak občas něco zahraju na kompu, ale to málo. Jinak nějaký výlety s bandou opilců, případně kolo. Na gymplu jsem hodně jezil na kole, potom jsem z toho na čas vypadl a "na starý kolena" mě docela uchvátila disciplína enduro. Sice jezdím jak bába s nůší, ale baví mě to
Aktuálně i kolem Plzně leží sníh a je škoda toho nevyužít.
-
Mattwo
- Zelený pionýr
- Kontaktovat uživatele:
Vieš čo kurzy sa robia, ale je ich relatívne málo. Na Slovensku robíme jeden pri Bratislave nad obcou Borinka. Autom je to 50min. cesty od SR/ČR hraníc. Stranka k dalsich info je tu: https://www.speleoskola.sk" onclick="window.open(this.href);return false;HNS píše:Speleo chci zkusit, jak je nejlepší si to ošahat? Nějakej kurzík či se k někomu přisrat?
Ale tak dá sa primotať i k niekomu "len" tak na pracovnu akciu, alebo na exkurziu... V Moravskom krase je kopu jaskyniarskych skupín co radi privítajú akýchkoľvek záujemcov o jaskyne... Veľkými jaskyňami na začiatok disponujú napr. jaskyniarske skupiny Býči skála, alebo OZ Dagmar (obe majú myslím aj web stránky na slusnej úrovni).
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Takže koníčků se pár najde - metalová hudba, četba - sci-fi a fantasy, zbraně, příležitostně Warhammer 40k a tetování.
Momentálně vše značně okleštěné - věnuju se rodině
Snažím se si moc nestěžovat a nést to statečně

Momentálně vše značně okleštěné - věnuju se rodině
Snažím se si moc nestěžovat a nést to statečně