Teda druhá šarže, první asi už neseženeš ( druhá je mnohem povedenější )...nicméně, i ta první, kterou ještě máme na sobě pracuje k dobru a získává jen k lepšímu, co jsem ho chutnal naposledy. Nechutnal teď někdy někdo jedničku, zda se shodneme?
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
HNS píše: Nechutnal teď někdy někdo jedničku, zda se shodneme?
To by mě taky zajímalo jak je na tom po čase jednička chuťově..
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Díky za odpovědi,
já měl La Fée cca 9 let zpátky, tak to asi byla první šarže?
Tehdy mi to připadalo jako takovej archetyp francouzského verte absinthe, jednoduché,
hutné, nejlepší klíčové ingredience...Tehdy jsem ale pil i hromadu docela špatných
věcí, tak třeba tohle vyčnívalo jen kvůli tomu, těžko říct.
Wagi: Jak si představuješ rozumnou výměnu?
Chtěl bych si taky rozšířit obzory, aktuálně mám v hledáčku (košíku) La fee xs Francaise, Jade 1901 a La Berthe De Joux. Máte k tomu nějaký výtky, případně nějaké dopručení?
Mnemonic píše:Chtěl bych si taky rozšířit obzory, aktuálně mám v hledáčku (košíku) La fee xs Francaise, Jade 1901 a La Berthe De Joux. Máte k tomu nějaký výtky, případně nějaké dopručení?
Berthu rovnou vyndej. Poslední šarže jsou naprosto katastrofální. U koho nakupuješ? Chceš-li verte, tak místo Berthy vem třeba něco od Francois Guye, nebo La Faucille (zelená pelyňková bomba).
OK díky za info... Asi je mi jedno, kde nakoupím, vezmu to tam, kde budou mít to co mi doporučíte Jestli máš nějaký tip na rozumný obchod, nebráním se ničemu a můžeš mi to hodit do PM.
EDIT: co jsem psal mělo všechno Maneo, což mi přišlo jako jednoduchý způsob jak to objednat/dostat. Navíc něco chtěla i kamarádka pro kolegu z práce k narozeninám takže bych potřeboval rozumnou dobu dodání.
Pokud bych byl limitován jen Maneem, tak bych ve tvém případě volil La Feé XS Francaise, Jade 1901 (případně jakýkoliv Jade, všechny jsou dobré) a jeden z těchto:
Duplais Verte
Butterfly Boston
Brevans (jakýkoliv)
případně ten blanche Bovet, ať ochutnáš, jak chutná klasický blanche ze švýcarského údolí Val-de-Travers.