St. Antoine - limitovaná edice sedmé šarže

Seznam pravých absintů, nové absinty na trhu, uživatelské hodnocení, vzorky a vše kolem.
Odpovědět
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Re: St. Antoine - limitovaná edice sedmé šarže

Příspěvek od Habu »

urbis píše:A co vsázíš, Habu? :)
Chtěl jsem napsat, že svou vlastní láhev, ale pak jsem se zarazil, neboť někdo by to mohl za nějakých 30 let použít. ;)

Takže bych ten svůj status doplnil, že v rámci aktuálního časového období - no chance.
- Moderní absinthe chutná moderně.
Absinther
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinther »

No jako, je fakt, že těch flašek je jen 23.. To jsem úplně zapomněl, stejně jako, že každá má své číslo (musel jsem jít očekovat jaké mám já :D )
Ale 50k? hmm... Jsem zvědavej... 20-25 bych ještě viděl reálně... Ale uvidíme, třeba to někdo fakt chce.
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
StB_expozitura brno

Příspěvek od StB_expozitura brno »

Absinther píše:No jako, je fakt, že těch flašek je jen 23.. To jsem úplně zapomněl, stejně jako, že každá má své číslo (musel jsem jít očekovat jaké mám já :D )
Ale 50k? hmm... Jsem zvědavej... 20-25 bych ještě viděl reálně... Ale uvidíme, třeba to někdo fakt chce.
hmm... taky to vidím někde kolem 20 až 30kkč. ale jako experiment je to zajímavej, počkáme si tejden na výsledek.
urbis
Aktivní pijan
Oblíbený absinthe: Zufanek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od urbis »

Absinther píše:No jako, je fakt, že těch flašek je jen 23.. To jsem úplně zapomněl, stejně jako, že každá má své číslo (musel jsem jít očekovat jaké mám já :D )
Tuvy prodá za 50k, Habu dá svoji zdarma, a jsme na 25k za láhev :D :D :D
Ženské a chlast, to je moje.
Wagi
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wagi »

:lol: :lol: :lol: tak sila trhu rozhodne, nebudou nejake vyrocni srazy majitelu lahvi? Ze by jsme v tom V.I.P klibu sledovaly umrtnost konkurence a pocitaly ceny zustatkovych lahvi? :lol:
Slovi
Vymývač
Oblíbený absinthe: alcool de vin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slovi »

Já jen furt přemejšlím, k čemu by mi byla flaška, kterou nikdy neochutnám, protože za 50k bych ji pak fakt nevypil ani při nevím jaký zhýralý kalbě. :D
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
drahousek
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drahousek »

To je přesně důvod proč se musí kupovat dvě lahve minimálně, tři optimálně a víc lahví ideálně :)
Slovi
Vymývač
Oblíbený absinthe: alcool de vin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slovi »

To taky dělám, ale právě proto si neumím představit, že bych dal za jednu takovejhle (klidně i poloviční) ranec peněz. :)
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Absinther
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinther »

Slovi píše:Já jen furt přemejšlím, k čemu by mi byla flaška, kterou nikdy neochutnám, protože za 50k bych ji pak fakt nevypil ani při nevím jaký zhýralý kalbě. :D
A to já zase jo.. Ne při kdejaké prasoidní kalbě... ale v pravý čas, na správném místě, se správným člověkem... Proto ty flašky existují :ninja
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Wagi
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wagi »

Jasne, na zacatku byly vsechny nakupy pouze kvuli spotrebe..... nedovedu si predstavit, ze bych to najednou vsechno rozprodal.... clovek si musi umet udelat radost :)
Odpovědět