Gin
- drahousek
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gin
Prosím prosím Martine.... pusť nám to na tajňačku jen tady pro absinth milovníky.... dyť mi se tu na to těšíme od tý doby co jsi s tím pelyňkem vyrukoval ven......

- urbis
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: Zufanek
- Kontaktovat uživatele:
OMFG už je na Bazoši...
https://ostatni.bazos.cz/inzerat/101949 ... k-2019.php" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT: Ten inzerát už je vymazaný, ale týpek z Plzně nabízel OMFG 2019 za cenu 3 390 Kč za láhev.
https://ostatni.bazos.cz/inzerat/101949 ... k-2019.php" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT: Ten inzerát už je vymazaný, ale týpek z Plzně nabízel OMFG 2019 za cenu 3 390 Kč za láhev.
Naposledy upravil(a) urbis dne stř 13. bře 2019 14:12:38, celkem upraveno 1 x.
Ženské a chlast, to je moje.
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Lol, tou dobou jsem dostaval od zdravotaku vyzivny mix. ockovani proti vsemu moznemu. Tak priste. 
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Orwin_cz
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: La Grenouille
- Kontaktovat uživatele:
Jako většina zdejších jsem taky ostrouhal, pes sice zaštěkal, ale jak tak vidím, těch pár minut, než jsem se k tomu dostal, některým stačilo k vykoupení. Stát se to o pár týdnů později, tak řeknu, že je to aprílový žert, takhle to teda moc nepobírám
Nějaké čísla, kolik ks lahví celkem, kolika lidem, přesný čas, atd..., by nebyla?
Nějaké čísla, kolik ks lahví celkem, kolika lidem, přesný čas, atd..., by nebyla?