Šel bych kvůli rumu, ale budou tam lidi. Lidi nejsou můj obor.Habu píše:Oh shit, to mě mrzí, úplně jsem na to zapomněl.Tornado píše:Chystá se někdo příští sobotu na RumFest?Příští sobotu jsem bohužel mimo Prahu. Dorazil bych leda tak na zavíračku a to už by nemělo cenu.
Rum
- kamamura
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rum
- kamamura
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
- Kontaktovat uživatele:
No a jaký to teda vlastně bylo? Byly tam nějaké nové rumy, co by stály za pozornost?Habu píše:Však od toho tu máme chlast.kamamura píše:Lidi nejsou můj obor.
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
No, pár nových věcí tam bylo. Já si domu přitáhnul 93 vzorečků, z toho 2 giny Dictador. Takže zase budu mít chvilku o zábavu postaráno. Trochu jsem doufal, že tam budou lahve od Kill Devil, když už se u nás objevují, ale bohužel. Žádnou pecku ty Caroni, Uitvlugt nebo Hampden jsem tam ale neobjevil. Většinou takový střední proud až podbízivý popík.kamamura píše:No a jaký to teda vlastně bylo? Byly tam nějaké nové rumy, co by stály za pozornost?Habu píše:Však od toho tu máme chlast.kamamura píše:Lidi nejsou můj obor.
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Wow, 93 vzorečků? Jak to funguje? Člověk zaplatí za každej cash? Nebo tam je nějaký festivalový fee...? Nikdy jsem na těhle festivalech nebyl.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
V naprosté většině se platí. Mě už po těch pár akcích docela znají, takže u hodně stánků ví, co bude následovat. Občas se taky najdou stánky, kde nalévají zadarmo. Třeba letos to na RumFestu byl Dictador. Mimochodem velmi sympatická obsluhaSlovi píše:Wow, 93 vzorečků? Jak to funguje? Člověk zaplatí za každej cash? Nebo tam je nějaký festivalový fee...? Nikdy jsem na těhle festivalech nebyl.
Jinak jak jsem byl zabraný do vzorkování, tak jsem málem přehlédl našeho velkého Capo di tutti capi
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Tys asi nikdy neviděl Tornada na festivalu s chlastem, což?Slovi píše:Wow, 93 vzorečků? Jak to funguje? Člověk zaplatí za každej cash? Nebo tam je nějaký festivalový fee...? Nikdy jsem na těhle festivalech nebyl.

- Moderní absinthe chutná moderně.
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Habu píše:Tys asi nikdy neviděl Tornada na festivalu s chlastem, což?Slovi píše:Wow, 93 vzorečků? Jak to funguje? Člověk zaplatí za každej cash? Nebo tam je nějaký festivalový fee...? Nikdy jsem na těhle festivalech nebyl.![]()
Omnia mea mecum porto.
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Já ale nemám asistenta. Já to tahám celý sámHabu píše:Tys asi nikdy neviděl Tornada na festivalu s chlastem, což?Slovi píše:Wow, 93 vzorečků? Jak to funguje? Člověk zaplatí za každej cash? Nebo tam je nějaký festivalový fee...? Nikdy jsem na těhle festivalech nebyl.![]()
Takle sem si poprvé všimnul Ondřeje na ginfestu
říkám, to musí být on!
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.