Absinthe Nymph

Seznam pravých absintů, nové absinty na trhu, uživatelské hodnocení, vzorky a vše kolem.
Odpovědět
StB_expozitura brno

Re: Absinthe Nymph

Příspěvek od StB_expozitura brno »

hoši, vy mě bavíte :-) že někdo někoho zažaluje o xy peněz se přece nerovná, že někdo xy peněz vysoudí. celé je to ze strany pana inženýra z prahy především humbuk. trestní řízení (stejně jako fůra jiných na moji maličkost), bylo odloženo, žádná škoda mu nevznikla, žádná lež se neprokázala, žádný úmysl uškodit nebyl prokázán, protože neexistuje. a velmi podobně dopadne i civilní řízení. jestli nejhůř, tak flastr bude tak na úrovni 1 - 2 % žalované částky... a kdoví jestli.

jinak peníze z přeprodejů reinvestuji obratem do dalších nákupů, ať už za nákupky nebo za vyšší ceny, část pořízených lahůdek koštuju, popíjím, tahám na večírky s kamarády, a část nakoupených zase pošlu za :cash dál a tak pořád dokola. financuji si tím to, co pak leju do chřtánu. je to špatně? ;-) koupil jsem už boršické lahve od řady zdejších mafiánů přes pm nebo přes bazoš, jednou i na aukru a sbazaru, jindy po osobní domluvě, dost lahví jsem i posměňoval, včetně zevního mazání. zvláštní pak je, že někteří(!) (tedy opravdu nikoliv všichni) se pak tady ve fóru dokonce strašně pohoršují, že někdo něco za "nehorázné" sumy prodává. myslel jsem, že tu pokrytectví nemá místo, ale budiž, jsme jen lidi :-)
pokud seženu nymphu, sestavím další takovou kolekci na prodej, tentokrát bohatší o další novinky, které mezitím přišly na svět. a jednu kolekci ještě ve tmě uskladněnou mám, tu si - alespoň zatím - nechávám. myslím, že stejně jako jsem na bazoši jako první začal nabízet postupky omfg, a další epigoni pak začali dělat totéž, nebudu časem s kolekcemi absinthů sám. a je to dobře, v naší české bublince to posouvá tento mikrotrh dál.
mějte se fajn, dostal jsem chuť na antoníčka na dobrou noc, zrovna dneska dorazil s majorem, co není majorem... připíjím na zdraví všem lidem dobré vůle a přeju dobrou noc :-)
Naposledy upravil(a) StB_expozitura brno dne pát 13. zář 2019 22:37:50, celkem upraveno 1 x.
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Něco jsem minul? Jaká žaloba zase more? :D
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
mosQuito
Zelený pionýr
Oblíbený absinthe: Mead Base Absinthe Žufánek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mosQuito »

Tady se to pěkně rozjíždí... :clap
Orwin_cz
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: La Grenouille
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orwin_cz »

Máš to na živnost? Pokud ano a z každého prodeje odvádíš poctivě daně, tak je to ok.
V opačném případě je to v takovém množství fakt špatně a řadíš se u mě k absolutnímu odpadu společnosti.
Je rozdíl mezi tím občas něco prodat a obchodovat.
A kecy o kapitalismu jsou mimo, to bychom pak mohli ofiko povolit i lichvu. Poptávka by přece byla, ne?
Tornado
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornado »

StB_expozitura brno píše:hoši, vy mě bavíte :-) že někdo někoho zažaluje o xy peněz se přece nerovná, že někdo xy peněz vysoudí. celé je to ze strany pana inženýra z prahy především humbuk. trestní řízení (stejně jako fůra jiných na moji maličkost), bylo odloženo, žádná škoda mu nevznikla, žádná lež se neprokázala, žádný úmysl uškodit nebyl prokázán, protože neexistuje. a velmi podobně dopadne i civilní řízení. jestli nejhůř, tak flastr bude tak na úrovni 1 - 2 % žalované částky... a kdoví jestli.
jinak peníze z přeprodejů reinvestuji obratem do dalších nákupů, ať už za nákupky nebo za vyšší ceny, část pořízených lahůdek koštuju, popíjím, tahám na večírky s kamarády, a část nakoupených zase pošlu za :cash dál a tak pořád dokola. financuji si tím to, co pak leju do chřtánu. je to špatně? ;-) koupil jsem už boršické lahve od řady zdejších mafiánů přes pm nebo přes bazoš, jednou i na aukru a sbazaru, jindy po osobní domluvě, dost lahví jsem i posměňoval, včetně zevního mazání. zvláštní pak je, že někteří(!) (tedy opravdu nikoliv všichni) se pak tady ve fóru dokonce strašně pohoršují, že někdo něco za "nehorázné" sumy prodává. myslel jsem, že tu pokrytectví nemá místo, ale budiž, jsme jen lidi :-)
pokud seženu nymphu, sestavím další takovou kolekci na prodej, tentokrát bohatší o další novinky, které mezitím přišly na svět. a jednu kolekci ještě ve tmě uskladněnou mám, tu si - alespoň zatím - nechávám. myslím, že stejně jako jsem na bazoši jako první začal nabízet postupky omfg, a další epigoni pak začali dělat totéž, nebudu časem s kolekcemi absinthů sám. a je to dobře, v naší české bublince to posouvá tento mikrotrh dál.
mějte se fajn, dostal jsem chuť na antoníčka na dobrou noc, zrovna dneska dorazil s majorem, co není majorem... připíjím na zdraví všem lidem dobré vůle a přeju dobrou noc :-)
To, co jsi zde na fóru o sobě napsal, mi bohatě stačí k tomu, abych si o tobě udělal dostatečný obrázek. Obzvlášť, pokud se cpeš do politiky. Jó, dostat se ke korýtku, to bylo :rock
Absinther
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinther »

..Za mě má expozitura vlastně recht.. Jen mu kapku závidím, že mu to funguje a tak mám touhu skopnout ho do kanálu :twisted: ..... Stejně jde o naprostý zlomek produkce.. většina se normálně propije.. Ty flašky tu cenu mají (minimálně pro ty co to kupují), tak co, co...
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Rafael
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rafael »

Lichvu, překupnictví, vychcanost, vekslákství a vůbec nevím jak to nazvat, nemám rád.
A lidi se tomu věnujících už vůbec ne. Natož v nějaké zájmové komunitě!
*
Ale je to mimo mě, nijak se mě to nedotýká, jen mi nedalo to nenapsat.
Tak se omlouvám.
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením
sekyry.
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

Chlapci, chlapci... Prodat draze lahev, o kterou je zrovna zajem, shrabnout prachy, zafinancovat tim x dalsich zajimavych lahvi, vetsinu vypit, nektery strelit dal. V cem je problem? Za mne je tohle naprosto legit a nechapu, co vam na tom tak rve zily :roll: Priste, az pujdete okolo absintherie, tak jim nezapomente hodit sutr do okna za to, kolik si uctujou za nejaky absinthy, namisto toho, aby to dali za nakupku absinthovy komunite :roll:
Omnia mea mecum porto.
Rafael
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rafael »

Nákupka, marže, to jsou běžné věci, nic proti nim.
Jen místy mi to tady fact připadá jako to co jsem výše psal. A zapomněl jsem napsat parazitování na výrobci.
Ale je to mimo mně, tak už v tom směru budu mlčet. Slibuji.
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením
sekyry.
Absinther
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinther »

S tím se nedá nic dělat... Hajpovaná produkce prostě násobně převyšuje poptávku a tohle přeprodávání je přirozený důsledek.... Lichva je tady úplně mimoidní příměr.. Na výrobci by musel parazitovat každý kdo prodává cokoliv populárního dráž než to od výrobce koupil.. a zlý překupník je podle těchto mirkodušínovských parametrů asi každý shop (v našem případě s chlastem).. Mě zajímá kolik z vás teď bude bojkotovat Alkohol.cz, že tohle provozuje.. :think
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Odpovědět