bude se zase dát koupit OMFG 2020 i na Ginfestu? Samozřejmě si ohlídám i normální dodavatele, ale je vždycky mít hezké na baru aspoň jednu láhev v den uvedení na trh
Gin
Re: Gin
Hele Martine,
bude se zase dát koupit OMFG 2020 i na Ginfestu? Samozřejmě si ohlídám i normální dodavatele, ale je vždycky mít hezké na baru aspoň jednu láhev v den uvedení na trh
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- Maja
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: Dubied, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
A, čiště teoreticky, nějaká pre-booking na jméno by nešel?Martin píše:Jojo, budu tam mít asi 180 lahví s limitem 2 ks na hlavu. Tak se dá teoreticky něco ukořistit. Hned zkraje
Hmmm...gin fest asi nebude
U nás máme taky obrovskou radost s projekcema

U nás máme taky obrovskou radost s projekcema
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- Kuzmic
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Sans Frontières,Duplais Verte,
- Kontaktovat uživatele:
tak pro nedočkavce a ty který nebaví sedět u kompu celý den a mačkat F5 aby ukořistili pár lahví OMFG 2020 je tu možnost:https://www.absinthe.de/spirituosen/gin/727/omfg-oh-my-finest-gin
Kdyby do toho někdo šel tak mi prosím napište:)
Kdyby do toho někdo šel tak mi prosím napište:)
Kvalitní ticho nenahradí ani tisíce prázdných slov
- Kuzmic
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Sans Frontières,Duplais Verte,
- Kontaktovat uživatele:
tak rychle kupuj já už ho mamPicmoch píše:Cena je dost brutální. Až pokud nevyjde ČR.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kvalitní ticho nenahradí ani tisíce prázdných slov