Odesláno z mého F5321 pomocí Tapatalk
Stranger absinthe
- PSY3
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Sans Frontières
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stranger absinthe
Tak už jsou na bazoši za 7000
Víc je víc 
- Repry
- Mistr archivář
- Oblíbený absinthe: Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Nemám nic proti prodeji po x měsících/letech, ale tihle paraziti mě vytáčejí do ruda. Já svojí lahvinku do archivu stihl, ale vím, že na spoustu Mafiánů se nedostalo. A stálo mě to dost nervů, jestli na mě vůbec jedna zbude. O to víc tyhle bazošový vyčůránky fakt nemůžu vystát.
MANOWAR - Kings of Metal ; http://www.manowar.com/
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
PSY3 píše:Tak už jsou na bazoši za 7000![]()
Tak ony se ty ceny teprve ulezi,chvilku se budou honit s poptavkou a pak se uvidi........ Ono na tomhle je pekny, ze clovek muzu hned ze startu dostat v ty hysterii vetsi penize nez za cas
Tim nepodporuju takovejhle preprodej, ze dne na den..... Ale kapitalismus holt nezastavis a Martinova snaha je chvalihodna nicmene zabrani skoupeni lahvi par lidma, ten rozumejsi zbytek to vypije
- Orwin_cz
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: La Grenouille
- Kontaktovat uživatele:
Nepřeju většinou nikomu nic špatného, ale tady doufám, že dotyčným ty prachy z přeprodeje štěstí nepřinesou.
A vzhledem k té rychlosti bych to viděl na nějaké osobní odběry. Tomu říkám celkem drzost, bych se asi musel hanbou propadnout jít si pro ty láhve přímo ke zdroji s takovou myšlenkou
Ale z jiného soudku zase někdo v Práglu nabízí J&A na bazoši jen za 1300, tak pražáci berte
A vzhledem k té rychlosti bych to viděl na nějaké osobní odběry. Tomu říkám celkem drzost, bych se asi musel hanbou propadnout jít si pro ty láhve přímo ke zdroji s takovou myšlenkou
Ale z jiného soudku zase někdo v Práglu nabízí J&A na bazoši jen za 1300, tak pražáci berte
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Hele ty pripady preprodeju vyzvedl3 osobne byly taky, ale u me byl v PHA kuryr taky dneska - zase to muze nekdo honit na net jeste ty lahve ani nema 
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Hele, já jsem furt 100% za tím, ať si každej dělá se svejma penězma co chce.
A pokud je něčeho 100 flašek, tak se toho zákonitě chopí překupníci. Tohle kšeftování s flaškama v našem malým absintovým rybníčku absolutně nepodporuju a nelíbí se mi. Ale viz první věta. Já kupuju obvykle tři flašky. Jednu abych ji vypil rovnou, jednu, abych ji vypil časem a jednu vylemtám až přijde Ragnarök. Ano, občas, když mám dvě... může se stát, že směním, abych získal jinou... na vypití.
Jakože v archivu je nějakej cash, jo je. Kdyby byla hodně velká nouze, tak si to umím představit střelit. Ale jinak prostě ne. A s tím kupováním za cílem zisku... začínám na to tady hledět s čím dál větším despektem. Nicméně stále, ano, platí věta číslo jedna. Každopádně jsem rád, že jsem místo nějaký píčoviny za desítek tisíc radši ty tři Dubiedy vylemtal a poslední je schovanej v komoře a čeká na otevření.
Překupníci všech zemí, vyližte si prdel.
A pokud je něčeho 100 flašek, tak se toho zákonitě chopí překupníci. Tohle kšeftování s flaškama v našem malým absintovým rybníčku absolutně nepodporuju a nelíbí se mi. Ale viz první věta. Já kupuju obvykle tři flašky. Jednu abych ji vypil rovnou, jednu, abych ji vypil časem a jednu vylemtám až přijde Ragnarök. Ano, občas, když mám dvě... může se stát, že směním, abych získal jinou... na vypití.
Jakože v archivu je nějakej cash, jo je. Kdyby byla hodně velká nouze, tak si to umím představit střelit. Ale jinak prostě ne. A s tím kupováním za cílem zisku... začínám na to tady hledět s čím dál větším despektem. Nicméně stále, ano, platí věta číslo jedna. Každopádně jsem rád, že jsem místo nějaký píčoviny za desítek tisíc radši ty tři Dubiedy vylemtal a poslední je schovanej v komoře a čeká na otevření.
Překupníci všech zemí, vyližte si prdel.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Už mne nebaví se honit. Snad ochutnám třeba na nějakém srazu a na oplátku donesu taky nějaké mňamy
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- drahousek
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
- Kontaktovat uživatele:
Dávám LIKERepry píše:Nemám nic proti prodeji po x měsících/letech, ale tihle paraziti mě vytáčejí do ruda. Já svojí lahvinku do archivu stihl, ale vím, že na spoustu Mafiánů se nedostalo. A stálo mě to dost nervů, jestli na mě vůbec jedna zbude. O to víc tyhle bazošový vyčůránky fakt nemůžu vystát.
- drahousek
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
- Kontaktovat uživatele:
Dávám LIKE a budu doufat též v ochutnávkuHNS píše:Už mne nebaví se honit. Snad ochutnám třeba na nějakém srazu a na oplátku donesu taky nějaké mňamy
a posledních pár mini edicí to dělám stejně, nebudu sedět u kompu a mačkat F5. To si raději za jednu private koupím 4 J&A a v klidu si je popiju bez stresu, že s každou sklenkou je méně a méně
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Vzorky budou.
Aktualizace Vzorkárny proběhne snad tento týden. Nabídnu i kousky, které běžně k dostání nejsou, takže ano, i limitky. 
- Moderní absinthe chutná moderně.