Tak Strangeru je na bazoši tak 100 lahví (zdá se).
Kurňa, vždyť to jednou bude muset někdo vypít, ne?
Stranger absinthe
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stranger absinthe
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- Froggg
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Ať si je strčej všici překupníci do prdele dnem napřed.
Ale uvažuju, že prohrábnu, co doma ještě mám, a zkusím něco z toho nabídnout výměnou za SA, páč bych jednu lahev rád uzmul. Teda, já bych rád dvě, ale spíš seženu vagon FFP3 respirátorů...
Ale honit se za tím nějak nehodlám, von i ten Tonda je dobrej a je ho dost...
Ale uvažuju, že prohrábnu, co doma ještě mám, a zkusím něco z toho nabídnout výměnou za SA, páč bych jednu lahev rád uzmul. Teda, já bych rád dvě, ale spíš seženu vagon FFP3 respirátorů...
Ale honit se za tím nějak nehodlám, von i ten Tonda je dobrej a je ho dost...
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Vyplavalo tam par peknejch lahvi, ale ty ceny jsou bozi 
Jinak ať si o tom myslím cokoliv, pro mě jsou ty překupnící zase celkem pozitivní - páč tomu skupování lahví už v případě Žufánkovejch limitek atd... konec určitě v dohledné době nebude a pokud nechci stanovat u PC, můžu tu láhev - ideálně s rozumnou přirážkou na pohodu koupit max. do 2-4 dnů na bazoši..... A občas když máte štěstí, dá se tam najít zajímavá láhev za pěknej peníz
Jinak ať si o tom myslím cokoliv, pro mě jsou ty překupnící zase celkem pozitivní - páč tomu skupování lahví už v případě Žufánkovejch limitek atd... konec určitě v dohledné době nebude a pokud nechci stanovat u PC, můžu tu láhev - ideálně s rozumnou přirážkou na pohodu koupit max. do 2-4 dnů na bazoši..... A občas když máte štěstí, dá se tam najít zajímavá láhev za pěknej peníz
- Maja
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: Dubied, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem napsal jednomu inzerujícímu a vypadlo z něj, že má 4 flašky a vystaví k tomu doklad za 5900 láhev. Tak píšu, že jsem ochotný dát 10k a prý že ne, že se dohodli s kolegou na těch 5900, ale prý má ještě Oskerušovici a OMFG2020.
Prodejce není zjevně českého původu, takže tu ještě máme překupnickou expanzi. Ach jo.
Prodejce není zjevně českého původu, takže tu ještě máme překupnickou expanzi. Ach jo.