Chyba v nacasovani, ale i tak dikPSY3 píše:Škoda, zrovna včera nám dovezli zboží z Německa, takže bohužel nepomůžu
Odesláno z mého F5321 pomocí Tapatalk
Zajímavé a výhodné nákupy
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zajímavé a výhodné nákupy
- Kuzmic
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Sans Frontières,Duplais Verte,
- Kontaktovat uživatele:
Díky nedostatku Mead Base jsem si dělal zásoby a byl jsem mile překvapen, když mi dorazila šarže z roku 16.
Kdyby někdo chtěl tak: http://www.vicom-vino.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
103002 – Justifiée & Ancienne 0,5l, šarže L0909A17, skladem 2ks
103003 – Absinth St. Antoine 0,1l, šarže L0703G15, skladem 17 ks
103004 - Absinth St. Antoine 0,5l, šarže L0721H19, skladem 11 ks
103005 – Mead Base 0,5l, šarže L1523H16, skladem 4 ks
Třeba se někomu bude hodit
Kdyby někdo chtěl tak: http://www.vicom-vino.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
103002 – Justifiée & Ancienne 0,5l, šarže L0909A17, skladem 2ks
103003 – Absinth St. Antoine 0,1l, šarže L0703G15, skladem 17 ks
103004 - Absinth St. Antoine 0,5l, šarže L0721H19, skladem 11 ks
103005 – Mead Base 0,5l, šarže L1523H16, skladem 4 ks
Třeba se někomu bude hodit
Kvalitní ticho nenahradí ani tisíce prázdných slov
- Orwin_cz
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: La Grenouille
- Kontaktovat uživatele:
Dík za tip, hned jsem to prubl. Pak dám vědět jaký ročník dorazil.
A mě teda potěšili nulovým poštovným a to i přes to že jsem nesplnil podmínky, které mají vyvěšené na webu.
A mě teda potěšili nulovým poštovným a to i přes to že jsem nesplnil podmínky, které mají vyvěšené na webu.
- Kuzmic
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Sans Frontières,Duplais Verte,
- Kontaktovat uživatele:
Pán byl ochotnej a prohlídl lahve , takže by to mělo sedět. Jinak psal že maj dopravu nad 1000 gratis.
Kvalitní ticho nenahradí ani tisíce prázdných slov
- Orwin_cz
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: La Grenouille
- Kontaktovat uživatele:
A ten malej Antoníček z roku 2015 je vlastně kolikátá šarže, nevíte někdo?
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Od 2011 je rok číslem šarže, ergo 2015 je 2015.Orwin_cz píše:A ten malej Antoníček z roku 2015 je vlastně kolikátá šarže, nevíte někdo?
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Kontaktovat uživatele:
Premyslel jsem kam to hodit, ale nakonec to pujde nejvic sem.....
Abych Vas uvedl do obrazu, s par dalsima lidma jsme se rozhodli trosku potrapit matku stestinu a po x hodinach u netu, na forech a messengeru, se nam povedlo sehnat "duveryhodny" zdroj Japonskeho absintu - i kdyz vetsinu veci delaj ve Francii a jedna se v podstate o zakazkovou vyrobu, dle receptury....... Vzhledem k nutnosti mit licenci na obchod s alkoholem a dalsich byrokratickych blbosti a nakonec cene posty, jsme po zrale a trosku silene uvaze rozhodly pro testovaci nakup v hodnote par set Eur,l i za cenu rizika, ze to odepisem..... Momentalne by mela byt prvni "zkusebni" varka na ceste a o dalsich novinkach, Vas budu prubezne informovat.....
Je to malinko napinave
))
Kazdopadne pokud se nas zdroj osvedci, jsou v merku i preban veci vcetne Hermes 68 a Hermes 58, i kdyz ty ceny jsou vyhnany celkem vysoko.......
Abych Vas uvedl do obrazu, s par dalsima lidma jsme se rozhodli trosku potrapit matku stestinu a po x hodinach u netu, na forech a messengeru, se nam povedlo sehnat "duveryhodny" zdroj Japonskeho absintu - i kdyz vetsinu veci delaj ve Francii a jedna se v podstate o zakazkovou vyrobu, dle receptury....... Vzhledem k nutnosti mit licenci na obchod s alkoholem a dalsich byrokratickych blbosti a nakonec cene posty, jsme po zrale a trosku silene uvaze rozhodly pro testovaci nakup v hodnote par set Eur,l i za cenu rizika, ze to odepisem..... Momentalne by mela byt prvni "zkusebni" varka na ceste a o dalsich novinkach, Vas budu prubezne informovat.....
Je to malinko napinave
Kazdopadne pokud se nas zdroj osvedci, jsou v merku i preban veci vcetne Hermes 68 a Hermes 58, i kdyz ty ceny jsou vyhnany celkem vysoko.......
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Kontaktovat uživatele:
Má to cenu kupovat - Noel 2015 / výroba Matter-Luginbühl AG..
https://absinthdepot.de/products/absinthe-noel-2015-2" onclick="window.open(this.href);return false;
https://absinthdepot.de/products/absinthe-noel-2015-2" onclick="window.open(this.href);return false;
- Korpiklani
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: l'ancienne, justifiée ancienne
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby se nahodou chtel nekdo zbavit kapesneho a podporit bar v nouzi, tak za dva dny jde L'Ancienne 2014.
https://www.alkohol.cz/produkty/l-ancie ... bITHk9Rzgc" onclick="window.open(this.href);return false;
Gesendet von meinem SM-N960F mit Tapatalk
https://www.alkohol.cz/produkty/l-ancie ... bITHk9Rzgc" onclick="window.open(this.href);return false;
Gesendet von meinem SM-N960F mit Tapatalk
Jop. Já zas dělal degustační sety. Je to na pytel, když musíš prodávat své/barové cenné láhve. Já osobně si nejsem jistý, jestli je teď správná doba cokoliv prodávat, nicméně sám vím nejlépe, že dělat cokoliv je lepší, než nedělat nic
Doufám, že se láhev vydraží za co nejvíce. Horší než mít bar v této době je snad už jen mít kino a bar dohromady 
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.