K otázce, tak jako Karlovy Vary jen můžou tak i Hills absinthe vyráběn právě tam a mající tam "museum" k Rusku tak nějak patří.
Pokud si neměl s jejich absinthe produkcí tu čest, tak si o nic nepřišel.
Co sem ale slyšel a četl, tak se prý do Ruska dostal absinthe v období první světové války, kdy Francouzi měnili absinthe a šampaňské za ryby a kaviár. Takže ikdyž je to hledání alko jehly v Rusku, třeba někdo má nevypitou láhev preban absinthu a vlastně neví co to má za poklad na polici.
Jenže je to takový oxymoron, nevypitý chlast v Rusku navíc co přežil dvě války.
Pojď štěstí naproti
Už nevykoureny cigara z 80 let jsou pro ně poklad jako u nás mamut....muzejní kousek..No mamuti kly od nich mám...cigara ne
A jestli tam nějakej preban je, tak někde v děrevně a proti tomu je hledání jehly v kupce sena sranda.
Kvalitní ticho nenahradí ani tisíce prázdných slov
Luboss47 píše:No šance je minimální, ale alespoň se nebudu v samo-izolaci nudit.
A když nic neobjevim, tak vám alespoň ty cigára privezu
Šance je vždycky a přeju hodně štěstí. Já taky tajne doufal že narazím na nejakou pecku. Pak jsem se zaměřil na místní domácí produkci a nejvíc mě překvapila vodka s křenem i když vodku nepiju.
Kvalitní ticho nenahradí ani tisíce prázdných slov
K otázce, tak jako Karlovy Vary jen můžou tak i Hills absinthe vyráběn právě tam a mající tam "museum" k Rusku tak nějak patří.
Pokud si neměl s jejich absinthe produkcí tu čest, tak si o nic nepřišel.
Co sem ale slyšel a četl, tak se prý do Ruska dostal absinthe v období první světové války, kdy Francouzi měnili absinthe a šampaňské za ryby a kaviár. Takže ikdyž je to hledání alko jehly v Rusku, třeba někdo má nevypitou láhev preban absinthu a vlastně neví co to má za poklad na polici.
Jenže je to takový oxymoron, nevypitý chlast v Rusku navíc co přežil dvě války.
Pojď štěstí naproti
O Hilláckým "muzeu" ve Varech vím, jednou jsem tam zavítal na La Clandestine, ale že by se tu Hills vyráběl, o tom slyším prvně. Mám za to, že špatnej líh barví nazeleno v Jindříchově Hradci...
Jak píšeš Kuzmic, domácí výroba chrenovuchy a popřípadě zubrovky je tady naprosto vynikající. Tak jsem se vlastně k zálibě ve výrobu alkoholu dostal a začal se o to více zajímat. Je neskutečné jak může alkohol chutnat když si ho sám připravíš a je naprosto bez chemických přísad. Kdyby se někdy dělal nějaký sraz "pijáků absinthu" mohu pro zajímavost pár vzorků přinést. Ale teď chci zkusit vyrobit Absinthe podle návodu jak jsem posílal dříve.
Nevíte chlapi jestli funguje likérka Cami ?
Psal jsem jim a zatím bez odpovědi.
Chtěl bych ochutnat i něco z jejich produkce, mimochodem, jaký Absinthe od nich byste mi doporučili?
Luboss47 píše:Nevíte chlapi jestli funguje likérka Cami ?
Psal jsem jim a zatím bez odpovědi.
Chtěl bych ochutnat i něco z jejich produkce, mimochodem, jaký Absinthe od nich byste mi doporučili?
Uz to je mrte let co jsem od nich bral - Sinopale, L exceptionel a Latreca.... Ten byl pro me asi nejprijatelnejsi, ale s klidnym svedomim je preskoc.... Nebo si sezen vzorecky
Asi tady budu za kacíře ale z Cami jsem si v poslední době fakt zamiloval Esprit de Sante. Není to sice moc absintové, ale je to úžasná meduňková bomba.
A Hieronymus je taky celkem dobře pitelný.
Osobně bych Cami nezavrhoval, jen se vyhni jejich pokusům s větší voltáží, ty jsou fakt průser. A Maxima mi teda taky moc nejela.
A absinty z Cami musíš objednávat jedině z absinth-oase. Ač česká likérka, tak většina produkce jde rovnou do Německa, případně do českého skladu absinth-oase.