Zkušenost & Preference
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zkušenost & Preference
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Kontaktovat uživatele:
Ale cela ta moje uvaha vznikla, z obavy tak zmenou a preferenci chuti z hlediska vyvoje casu v radu let az desitek let, coz me trosku desi kdyz sleduju svuj vyvj behem poslednich par 
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Veci jsou nejbourlivejsi, kdyz se rodi. Az budes starej, bude ti tp chutnat z cire nostalgie. Dobry veci v dobe vzniku po 30-40 letech stareni proste nemuzou nebejt dokonaly. Uz ted maji prvni flasky my sbirky deset let. 
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Kontaktovat uživatele:
Pridal jsem si jeste Top na limitovane edice a specialy, prijde mi nesportovni srovnavat je z beznou produkci.....
At uz z hlediska kvality, dostupnosti, prace v case...
At uz z hlediska kvality, dostupnosti, prace v case...
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Kontaktovat uživatele:
Nějak jsem nepřišel na to kam to dát a nechtěl sem zakládat vlákno kvůli dotazu - Armand Guy, ted to na Fb skupinách o absintu celkem frčí, dostal jste se k tomu někdo? 
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Armand Guy jsem zatím neměl. Zaslechl jsem, že jde o silnějšího Francois Guy, jenž byl stařen v sudu. Mám to v hledáčku a protože vzorky v mé vzorkovně rychle ubývají, možná udělám po letech větší objednávku kousků, které mne dosud minuly. 
- Moderní absinthe chutná moderně.
-
Luboss47
- Zelený pionýr
- Oblíbený absinthe: J&A
- Kontaktovat uživatele:
Má někdo zkušenosti s coquetelers z Francie?
Stojí za to ochutnat od nich ty 2 Absinthy?
https://www.coquetelers.fr/nos-flacons" onclick="window.open(this.href);return false;
Díky za každé info
Stojí za to ochutnat od nich ty 2 Absinthy?
https://www.coquetelers.fr/nos-flacons" onclick="window.open(this.href);return false;
Díky za každé info
- Orwin_cz
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: La Grenouille
- Kontaktovat uživatele:
Neměl jsem, takže nemůžu objektivně soudit, ale voltáž pouhých 45° je podle mě pro absint žalostně málo

- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem přerovnával bar, celkem mě fascinuje jak se ten bar proměnuje v řádu let, je to cca 4 verze baru
a kromě Jade řady - osekáno, Dupláka a Martinovejch věcí - byt i ty už jsem osekal, tady momentálně není kámen na kameni (opět) sleduju jak se mi věci v baru mění, ztrácí, vyjímečně se i vrací.... V současnosti přechutnávám některé starší věci, ale ted mám snad na pár let zase klid a těch věcí co bych chtěl ochutnat už nebude tolik...... Editaci seznamu ochutnávek, už jsem vzdal a nemám šanci mít přehled, každopádně momentálně jedu pouze seznam vintage a preban věcí pro svůj přehled a mám k nim většinou i fotodokumentaci 
Spprtovne jsem aktualizoval Top 5 a vazne jsem s hruzou doplnil Blanche na Top 5...... Neuveritelny, vazne zvlastni vecer
Spprtovne jsem aktualizoval Top 5 a vazne jsem s hruzou doplnil Blanche na Top 5...... Neuveritelny, vazne zvlastni vecer
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Kontaktovat uživatele:
Hosi nejak si hraju s tim vcem se pohrabat ted (japonci dorazi za mesic) lahve z Ameriky budou pristi rok, pokud se podari je dostat do letadla, aneb kdyz posta vyjde na cca 50% ceny lahve... Budu doufat....
Kazdopadne co ted? No napadla me myslenka, doporucte cca 5 veci, ktery Vam davaj nejvic - tisícimílový pohled do dáli
Poprosil bych odkazy na beznou produkci, zbytek bud beztak nesezenu nebo jako treba Martinuv demizon je zakopan a zapomenut
Kazdopadne co ted? No napadla me myslenka, doporucte cca 5 veci, ktery Vam davaj nejvic - tisícimílový pohled do dáli
Poprosil bych odkazy na beznou produkci, zbytek bud beztak nesezenu nebo jako treba Martinuv demizon je zakopan a zapomenut