Má někdo zkušenost?
https://www.diffordsguide.com/beer-wine ... s-absinthe" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.thewhiskyexchange.com/p/535 ... s-absinthe" onclick="window.open(this.href);return false;
Těch 48% nezní zrovna jako lákadlo...
Hendrick's Absinthe
Re: Hendrick's Absinthe
Nedohledal jsem výrobu, ale tipuji, že to bude macerát.... 
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Hele na Boanche by to klidne i stqcilo, ale vsechny informace co jsme nasel mluvej hlavne o pouziti do koktejlu, je otazka jak si to bude stat chutove samo o sobe........
Beru zpět, pohledal jsem, destilováno. Pelyněk, anýz, jalovec, řebříček, olej z květu pomerančovníku hořkého ( asi, nevím přesně co je neroli oil
), orange dist.,růže, okurka. Chybí fenykl. Původ pelyňku jsem nedohledal. Zajímavé, že nalahvováno do jiného typu láhve a nepokračují zde v klasických lahvích jako při Orbium, Midsommer Solstice, Lunar atd. Asi si je nechávají jen pro giny
. Chápu tah s voltáží, ale stejně říkám...jako proč? 
Edit: opraven překlep s fenyklem
Edit: opraven překlep s fenyklem
Naposledy upravil(a) HNS dne úte 07. črc 2020 12:57:44, celkem upraveno 1 x.
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- kamamura
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
- Kontaktovat uživatele:
Tedy nejsem odborník neboli hexpert, ale anýz nechybí, máš ho tam hned za pelyňkem.HNS píše:Beru zpět, pohledal jsem, destilováno. Pelyněk, anýz, jalovec, řebříček, olej z květu pomerančovníku hořkého ( asi, nevím přesně co je neroli oil), orange dist.,růže, okurka. Chybí anýz. Původ pelyňku jsem nedohledal. Zajímavé, že nalahvováno do jiného typu láhve a nepokračují zde v klasických lahvích jako při Orbium, Midsommer Solstice, Lunar atd. Asi si je nechávají jen pro giny
. Chápu tah s voltáží, ale stejně říkám...jako proč?
Jo, chybka v psaní, díky za upozornění