Rum
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rum
Taky rumy nepiju a o hlavně totálně zkaženému trhu doslazovanými rumy. Teprve nedávno sem začali vozit nedoslazované a nedobarvované rumy, které se jakž takž dají. Všechno, v čem je byť jen 10 gramů cukru je hnus. Cukr je bohužel v 99 % rumů v ČR. Měřil jsem to. Třeba takový populární Kraken má 30, Diplomatico Single Vintage 20 gramů atd.
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Správně, souhlas! Do whisky sekce TUDY... 

- pobavilo. Jeden z prvních příspěvků ve vedlejším vlákně.Martin píše:Whisky mi jako jeden z mála alkoholů moc neleze pod fousy. Jsem totiž nekuřák a nedokážu docenit kouřové a rašelinové tóny u většiny značek. Možná bych měl vyzkoušet ten Blue Label co mám na náladě
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
K whisky jsem se propil, k rumu vůbec. Tak to prostě je. Kdyžtak to za 10 let aktualizuju. Nikdy nevíš. Ale aktuálně mám doma přes 2000 lahví a z toho jsou asi 4 láhve rumu.
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Jako jsou absinty a "absinty", tak jsou rumy a "rumy". Některý věci holt v supermarketu nekoupíš.
To co je pro Skotsko Islay, to je pro Karibik Jamajka. A stejně jako na Islay mají rašelinový monstra, tak na Jamajce jsou vysoce esterové bestie. Hampden, Worthy Park, Long Pond, Monymusk...
To co je pro Skotsko Islay, to je pro Karibik Jamajka. A stejně jako na Islay mají rašelinový monstra, tak na Jamajce jsou vysoce esterové bestie. Hampden, Worthy Park, Long Pond, Monymusk...
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Vsak ja sem tim ani nechtel rict, ze by ses k rumu mel propit. Jen me to pobavilo jak jsem hodil odkaz na vlaknou, zkoukl prvni prispevky a zavnimal genezi vztahu k whisky. Kdyby mi tehdy v cerstvejch 20-ti nekdo rekl, ze za 10 let budu ujizdet na Islay whisky s Ardbegem a Octomore v cele, klepal bych si na celo. A dnes to je v podstate jedina oblast z ktery whisky piju... a presne to mam rad na tomhle foru a komunite. Je tam videt ten neustalej progres!
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Tak muj posledni pokus o rum sehnal js vzorky Doorlys XO, 12,14 a Foursquare Sagacity a Nobiliari..... Tak pristi tyden poreferuju... Co si o tom myslim
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si po delší době udělal radost a doplnil bar o 3 bělouše
Velier opět nezklamal. Jamajka je moc dobrá a Savanna... je to hodně intenzivní
White Rums Matter!
V případě zájmu je vzorkárna možná
White Rums Matter!
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Hele to jsou ty silenosti kolem 70% a vejs? Me uz uplne nejeli ty 60%+, tohle si uz nedovedu moc predstavit ze to nekdo cuca cistyTornado píše:Tak jsem si po delší době udělal radost a doplnil bar o 3 bělouše Velier opět nezklamal. Jamajka je moc dobrá a Savanna... je to hodně intenzivní![]()
White Rums Matter!
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Kromě Forsyths mají ostatní 62,5%. Já s ucucáváním problém nemám, ale chápu, že to není pro každýhoWagi píše:Hele to jsou ty silenosti kolem 70% a vejs? Me uz uplne nejeli ty 60%+, tohle si uz nedovedu moc predstavit ze to nekdo cuca cistyTornado píše:Tak jsem si po delší době udělal radost a doplnil bar o 3 bělouše Velier opět nezklamal. Jamajka je moc dobrá a Savanna... je to hodně intenzivní![]()
White Rums Matter!
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Odlej mi prosím vzorek od každého!Tornado píše:Tak jsem si po delší době udělal radost a doplnil bar o 3 bělouše Velier opět nezklamal. Jamajka je moc dobrá a Savanna... je to hodně intenzivní![]()
White Rums Matter!
- Moderní absinthe chutná moderně.