Extrait D'absinthe Dubied
-
zzaraza
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
Re: Extrait D'absinthe Dubied
- keltos
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, symfonie
-
zzaraza
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
Ja vim ze to nikdy nikdo nezverejni(a take ze to formalne verejne je, aspon kvuli tomu skrabopisu). Ale...tak skvele by bylo jedneho dne vedet neco o recepture\technologii, minimalne z hlediska historickeho...
Naposledy upravil(a) zzaraza dne čtv 07. led 2021 16:11:12, celkem upraveno 1 x.
- Maja
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: Dubied, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Tak jo, včera jsem měl konečně možnost porovnat Dubied 2018 vs Dubied 2020. Ten rozdíl je znatelný a 2020 vede po všech stránkách. Krásný louche, chuť harmonizovaná a až smetanově jemná. Akorát mám problém se svojí láhví, obsah z ní mizí nějak moc rychle.
- kamamura
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
- Kontaktovat uživatele:
Jdu pozdě, ale vidím, že se dobrá věc podařila a proto gratuluji. Možná že ne všichni si to uvědomujete, ale vaše krásná společná akce představuje začínající odboj proti Neviditelné ruce trhu, která bývala svého času největší modlou.
Mezitím, tam venku:
https://www.lihovarek.cz/absinthe/dubied-zufanek-1798/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mezitím, tam venku:
https://www.lihovarek.cz/absinthe/dubied-zufanek-1798/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Orwin_cz
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: La Grenouille
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych vidět toho blázna, co to koupí
Ale když vidím ty fotky u toho, tak by mě zajímala jedna věc. Kolik těch lahví si tehdy Martine podepsal?
Ale když vidím ty fotky u toho, tak by mě zajímala jedna věc. Kolik těch lahví si tehdy Martine podepsal?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé. Po dvou letech je venku ročník 2022 a dnes jsem dodestiloval budoucí ročník 2024. Nechte si moc chutnat.
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Tak jo, ukecals mě, zakoupenoMartin píše:Přátelé. Po dvou letech je venku ročník 2022 a dnes jsem dodestiloval budoucí ročník 2024. Nechte si moc chutnat.
Ha! Dlouho sem tu nebyl, tak čumím, že byl ještě skladem. TIND prostě na bar potřebuje kámoše!
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.