HNS píše:Jop. Já zas dělal degustační sety. Je to na pytel, když musíš prodávat své/barové cenné láhve. Já osobně si nejsem jistý, jestli je teď správná doba cokoliv prodávat, nicméně sám vím nejlépe, že dělat cokoliv je lepší, než nedělat nic Doufám, že se láhev vydraží za co nejvíce. Horší než mít bar v této době je snad už jen mít kino a bar dohromady
Hele zatím co vím, tak nejblbější kombinaci jsem našel u týpka co se živý pořádáním velkejch kongresů minimálně přes lidí 500 a má k tomu penzion, jako druhou práci
Hele ja jewim jak u Vas ve Švajcu, ale tady byla vetsi cast lidi tak vypsychlejch, ze v podstate nechodili nikam i kdyz to jeste jakz takz slo....... Si vzpominam jak sem sedel celej vecer s Jirkou v Absosce, na ulici proslo mezi 19-23 asi 20 lidi a krome me a kamose, mel ten vecer dalsi asi 4 platici zakazniky ((
Hospody po Praze tak po 10 sedicich zakaznikacz,,, fakt byla vsude velka sranda ..... No a ted se vsichni naucej pit doma )
Tady lidi chodili porad i kdyz min a vsech o fungovalo dobre. Rozestupy min metr mezi stolama, dezinfekce, rousky atd. A lidi byli celkem v pohode.
A kdyby nezavirali, tak mohlo vsechno fungovat, i kdyz omezene.
Teda takhke to bylo u nas v Zeneve, ostatni kantony to maji kazdy jinak. Takze super bordel po Svycarsku [emoji1787]
Vyrukoval s tím i na alkobazaru a tam už jsou teď dvě, z toho jedna tam je nabízená za skromných 60 tisíc. Tak si tak říkám, kolik těch lahví L'Ancienne bude tenhle chtít za svůj kus