Zajímavé a výhodné nákupy

Vše, co by mohlo zajímat abstinenty či absintové labužníky
Odpovědět
Slovi
Vymývač
Oblíbený absinthe: alcool de vin
Kontaktovat uživatele:

Re: Zajímavé a výhodné nákupy

Příspěvek od Slovi »

Tak právník z Brna říkáš... :twisted: Někdo tu potřebuje cash na zbraně. :lol:
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Picmoch
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: Žufánek Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Picmoch »

Jj. Znám. Taky jsem od něj kupoval Ĺancienne. Před 2 roky

Acta non verba...
Acta non verba ...
Korpiklani
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: l'ancienne, justifiée ancienne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Korpiklani »

PSY3 píše:Takže Lancienne na alkohol cz za 23111.
Dneska si u mě byl týpek pro láhev la grenouille 2017 za 6500, objednal si jí z Naproti, říká mi, ještě jdu pro Lancienne za jedním právníkem z Brna, za 25k 2014. tak mu říkám o té aukci a on, že radši dá o 5tis víc, než aby měl láhev s ulomeným kouskem vosku.
Hustý....

Odesláno z mého Redmi Note 9 Pro pomocí Tapatalk
Ukladat penize se musi, taky zacinam setrit tim, ze piju jen stary vino, jim plesnivy syry a jezdim v aute bez strechy.

Ale to je masakr, kdyz si vzpomenu, ze jsem loni vypil vetsinu posledniho L'A v L'Fleur "jen" za 350,- /4cl.

Gesendet von meinem SM-N960F mit Tapatalk
Wagi
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wagi »

Tak pocitam,ze v Brne maji jeste velke zasoby La :lol: :cry:
Froggg
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Froggg »

PSY3 píše:... za jedním právníkem z Brna, za 25k 2014...
Tvl, ještěže je v Brně tolik právníků, co zřejmě doma mají LA, jinak by to bylo dost odanonymizovaný :D
Wagi
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wagi »

Hosi nebude někdo nakupovat na alandii? přihodil bych si lžičku a formu na led :)
rudamichal
Zelenáč
Oblíbený absinthe: Žufánek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rudamichal »

Tak kluci, já jsem ten blázen co kupoval tu láhev od právníka v Brně :D dokonce 2 kousky. PSY3 to napsal moc hezky :D
Jelikož jsem více sběratel než obchodník či předprodejce, tak mi šlo o kvalitu :)
@Wagi škoda že jsi nenapsal o pár dnů dříve - něco málo jsem tam bral, ale bohužel to od DHL přebrala Česká pošta a od 23.12. se od informace o zásilce nic moc nestalo. Obávám se, že vlastně stalo, jen mi to ještě nikdo neřekl :) a v příloze se můžete podívat jak to u mě vypadá :) ne všechny lahve jsou investiční či nějak hodnotné, tak mě nekamenujte :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Orwin_cz
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: La Grenouille
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orwin_cz »

Pokud jsi sběratel, tak se vykašli na nějaké vystavování na poličce. Takhle tu svoji sbírku neskutečně degraduješ v řádu let ;) Na poličku, do tepla a na světlo patří jen prázdné lahve, nebo ty které máš zrovna rozpité.
A abych nebyl úplně OT, tak před Vánocema jsem dělal nákup u Ulricha a jedna láhev L`ENTETE byla z roku 2014, druhá už teda ročník 2017, ale ta 2014 fakt potěšila :)
rudamichal
Zelenáč
Oblíbený absinthe: Žufánek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rudamichal »

Diky za radu. Popravdě jsem na to přišel už i sám, protoze se mi jedna láhev zkazila (Slim od Landcraftu - je tam vypalena meruňka a ta opravdu není vhodná k archivaci :)). A po přečtení pár diskuzí jsem vše uklidil do skříně kde je relativně stala teplota. Chystám se na koupi vinného sklepa (v budoucnu), tak to pak všechno nacpu tam. Jen mě bolí srdíčko, protože jsem se na ty poličky hrozně rád díval :D

Abych taky nebyl off topic - kluci, hledáte někdy výhodný nákup někde v zahraničí? Já naposledy měl úspěch v Německu s La Grenouille, ale narazil jsem třeba i na Vietnamský obchod s Macallan whisky která byla cca za 50% ceny té v EU.
https://winecatlinh.com/san-pham/macallan-18/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tornado
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornado »

rudamichal píše:Vietnamský obchod s Macallan whisky která byla cca za 50% ceny té v EU.
https://winecatlinh.com/san-pham/macallan-18/" onclick="window.open(this.href);return false;
To bych neriskoval. Macallan je hodně v hledáčků alko investorů a tak se i hodně padělá. Macallan bych kupoval jen z prověřených zdrojů ;)
A pokud to máš čistě na pití, tak ve whisky najdeš hodně zajímavých lahví za přijatelnější peníze :cool
Odpovědět