Zajímavé a výhodné nákupy
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zajímavé a výhodné nákupy
Tak právník z Brna říkáš...
Někdo tu potřebuje cash na zbraně. 
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
-
Picmoch
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Žufánek Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Jj. Znám. Taky jsem od něj kupoval Ĺancienne. Před 2 roky
Acta non verba...
Acta non verba...
Acta non verba ...
- Korpiklani
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: l'ancienne, justifiée ancienne
- Kontaktovat uživatele:
Ukladat penize se musi, taky zacinam setrit tim, ze piju jen stary vino, jim plesnivy syry a jezdim v aute bez strechy.PSY3 píše:Takže Lancienne na alkohol cz za 23111.
Dneska si u mě byl týpek pro láhev la grenouille 2017 za 6500, objednal si jí z Naproti, říká mi, ještě jdu pro Lancienne za jedním právníkem z Brna, za 25k 2014. tak mu říkám o té aukci a on, že radši dá o 5tis víc, než aby měl láhev s ulomeným kouskem vosku.
Hustý....
Odesláno z mého Redmi Note 9 Pro pomocí Tapatalk
Ale to je masakr, kdyz si vzpomenu, ze jsem loni vypil vetsinu posledniho L'A v L'Fleur "jen" za 350,- /4cl.
Gesendet von meinem SM-N960F mit Tapatalk
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Tak pocitam,ze v Brne maji jeste velke zasoby La

- Froggg
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Tvl, ještěže je v Brně tolik právníků, co zřejmě doma mají LA, jinak by to bylo dost odanonymizovanýPSY3 píše:... za jedním právníkem z Brna, za 25k 2014...
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Hosi nebude někdo nakupovat na alandii? přihodil bych si lžičku a formu na led 
-
rudamichal
- Zelenáč
- Oblíbený absinthe: Žufánek
- Kontaktovat uživatele:
Tak kluci, já jsem ten blázen co kupoval tu láhev od právníka v Brně
dokonce 2 kousky. PSY3 to napsal moc hezky 
Jelikož jsem více sběratel než obchodník či předprodejce, tak mi šlo o kvalitu
@Wagi škoda že jsi nenapsal o pár dnů dříve - něco málo jsem tam bral, ale bohužel to od DHL přebrala Česká pošta a od 23.12. se od informace o zásilce nic moc nestalo. Obávám se, že vlastně stalo, jen mi to ještě nikdo neřekl
a v příloze se můžete podívat jak to u mě vypadá
ne všechny lahve jsou investiční či nějak hodnotné, tak mě nekamenujte 
Jelikož jsem více sběratel než obchodník či předprodejce, tak mi šlo o kvalitu
@Wagi škoda že jsi nenapsal o pár dnů dříve - něco málo jsem tam bral, ale bohužel to od DHL přebrala Česká pošta a od 23.12. se od informace o zásilce nic moc nestalo. Obávám se, že vlastně stalo, jen mi to ještě nikdo neřekl
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Orwin_cz
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: La Grenouille
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jsi sběratel, tak se vykašli na nějaké vystavování na poličce. Takhle tu svoji sbírku neskutečně degraduješ v řádu let
Na poličku, do tepla a na světlo patří jen prázdné lahve, nebo ty které máš zrovna rozpité.
A abych nebyl úplně OT, tak před Vánocema jsem dělal nákup u Ulricha a jedna láhev L`ENTETE byla z roku 2014, druhá už teda ročník 2017, ale ta 2014 fakt potěšila
A abych nebyl úplně OT, tak před Vánocema jsem dělal nákup u Ulricha a jedna láhev L`ENTETE byla z roku 2014, druhá už teda ročník 2017, ale ta 2014 fakt potěšila
-
rudamichal
- Zelenáč
- Oblíbený absinthe: Žufánek
- Kontaktovat uživatele:
Diky za radu. Popravdě jsem na to přišel už i sám, protoze se mi jedna láhev zkazila (Slim od Landcraftu - je tam vypalena meruňka a ta opravdu není vhodná k archivaci
). A po přečtení pár diskuzí jsem vše uklidil do skříně kde je relativně stala teplota. Chystám se na koupi vinného sklepa (v budoucnu), tak to pak všechno nacpu tam. Jen mě bolí srdíčko, protože jsem se na ty poličky hrozně rád díval
Abych taky nebyl off topic - kluci, hledáte někdy výhodný nákup někde v zahraničí? Já naposledy měl úspěch v Německu s La Grenouille, ale narazil jsem třeba i na Vietnamský obchod s Macallan whisky která byla cca za 50% ceny té v EU.
https://winecatlinh.com/san-pham/macallan-18/" onclick="window.open(this.href);return false;
Abych taky nebyl off topic - kluci, hledáte někdy výhodný nákup někde v zahraničí? Já naposledy měl úspěch v Německu s La Grenouille, ale narazil jsem třeba i na Vietnamský obchod s Macallan whisky která byla cca za 50% ceny té v EU.
https://winecatlinh.com/san-pham/macallan-18/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
To bych neriskoval. Macallan je hodně v hledáčků alko investorů a tak se i hodně padělá. Macallan bych kupoval jen z prověřených zdrojůrudamichal píše:Vietnamský obchod s Macallan whisky která byla cca za 50% ceny té v EU.
A pokud to máš čistě na pití, tak ve whisky najdeš hodně zajímavých lahví za přijatelnější peníze