K tem Zaba povedly se nekomu koupit? Nejdriv sek resil poslani - ale ani s nemeckou adresou jsem neprosel dal nez na platbu a konec.... Komunikace shopu 0.....
Mel nekdo stesti?
Zajímavé a výhodné nákupy
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zajímavé a výhodné nákupy
Naposledy upravil(a) Wagi dne pon 04. led 2021 15:25:41, celkem upraveno 2 x.
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Hele jak tu zaznelo, vystavku zrusit
byt si nemyslim, ze by to melo taaak dramatickej vliv a navic zatim nikdo komu jsem cokoliv prodaval neresil nejaky skladovani a dalsi veci, toho se asi nedozijem
Co se nakupu tyce, ty shopy jaou celkem zname, takze treba slucovani zasilek kvuli poste atd..... Jinak je to spis o nahode - ty Zaby atd.... Vetsinou najdes par opustenych lahvi nakoupis a pripadne das tip, pokud jeste neco zustane.... Zel to uz se nedeje v takove mire,jako kdysi...... (Ze by se dali objevovat nejak ve velkem)
Co se nakupu tyce, ty shopy jaou celkem zname, takze treba slucovani zasilek kvuli poste atd..... Jinak je to spis o nahode - ty Zaby atd.... Vetsinou najdes par opustenych lahvi nakoupis a pripadne das tip, pokud jeste neco zustane.... Zel to uz se nedeje v takove mire,jako kdysi...... (Ze by se dali objevovat nejak ve velkem)
-
Picmoch
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Žufánek Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
[quote="rudamichal"]Diky za radu. Popravdě jsem na to přišel už i sám, protoze se mi jedna láhev zkazila (Slim od Landcraftu - je tam vypalena meruňka a ta opravdu není vhodná k archivaci
).
Jak se ti mohl Slim od Landcratfu zkazit? Vždyť pálili někdy v polovině roku 2020 nebo i později a není to žádný vermut, ale kombinace meruňkovice a slivovice?
Acta non verba...
Jak se ti mohl Slim od Landcratfu zkazit? Vždyť pálili někdy v polovině roku 2020 nebo i později a není to žádný vermut, ale kombinace meruňkovice a slivovice?
Acta non verba...
Acta non verba ...
V brněnském makru mají zajimavou slevu na J&A. Ještě tam 5 lahví zbylo 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- AdamXYZ
- Zelený pionýr
- Oblíbený absinthe: Jade Terminus
- Kontaktovat uživatele:
Žufánek v Makru, jak se to tam dostalo? Já myslel že tohle je přesně to, co Martin nechceeddie píše:V brněnském makru mají zajimavou slevu na J&A. Ještě tam 5 lahví zbylo
- Orwin_cz
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: La Grenouille
- Kontaktovat uživatele:
Mě teda zaujala ta cena před slevou. Jako fakt to měli za 1719?
Takovou marži bych zrovna u Makra nečekal.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, v Makrech naše věci jsou přes Bartidu. My sami jim nedodáváme. Makro má výjimku, přeci je to jen velkoobchod pro gastro, souží primárně pro restaurace a hospody. Takže je zcela logické a žádoucí aby to tam bylo. Nejde o fokin Tesco, nikdo tam nenakupuje pár rohlíků a salám na svačinu. Bez živnostenského listu tě ani nepustí. Takže Makro zcela cajk. Jen jim zkusím přes Bartidu zakázat ty slevy.
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
... na taková prohlášení bacha...Martin píše:Jojo, v Makrech naše věci jsou přes Bartidu. My sami jim nedodáváme. Makro má výjimku, přeci je to jen velkoobchod pro gastro, souží primárně pro restaurace a hospody. Takže je zcela logické a žádoucí aby to tam bylo. Nejde o fokin Tesco, nikdo tam nenakupuje pár rohlíků a salám na svačinu. Bez živnostenského listu tě ani nepustí. Takže Makro zcela cajk. Jen jim zkusím přes Bartidu zakázat ty slevy.
Zakazovat slevy se v Brně nevyplácí, co když má Mlsna absinthe rád?
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -