Quorthon27

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
Quorthon27

Quorthon27

Příspěvek od Quorthon27 »

Nazdar vsetkym!
Moje meno je Lukas a povazujem sa za milovnika kvalitneho pitia ako asi vsetci na tomto fore :D Som zo Ziliny. Medzi moje zalubi patri priroda, literatura, hudba (BLACK METAL, metal celkovo, klasicka hudba, rock, ambient, neofolk, jazz a vlastne skoro kazdeho druhu dobrej hudby nieco. Doslova stovky kapiel a hudobnikov) K absinthu som sa dostal cez rozne myty, prekliatych basnikov, nejake filmy a podobne. Otestoval som snad uz vsedky tie hnusy co sa u nas daju kupit no nejak som tusil ze ten legendarny napoj predsa nemoze chutit jak listerin :D Najlepsie co som zatial mal bol Mata Hari absinthe a z neho som bol viac nez okuzleny. Ci uz z chuti alebo louche efektu ktory som pri nom zazil prvy krat. V najblyzsej dobe hodlam objednat flasu niecoho kvalitnejsieho. Podla toho co tu citam moja volba padne pravdepodobne na St. Antoine ;)
Keby vas cokolvek zaujimalo, pytajte sa ;)
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Re: Quorthon27

Příspěvek od Habu »

Vítej! 8-)

Čistě ze zvědavosti, jak jsi přišel na fórum absinthemafie?

Normálně se na to neptám, ale zrovna teď mě to prostě napadlo, takže to neber nijak osobně. ;)
- Moderní absinthe chutná moderně.
Quorthon27

Bludil som oceanom internetu a hladal zaujimavosti o absinthe. Ked som nasiel forum v cestine bol som neskutocne poteseny :D Proste som len tak googlil .
Jenda
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: St.Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jenda »

On nás vygůglil, ználi nás google, zná nás celý svět 8-)
Jinak vítej kamaráde na foru ;)
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Tak tak, je velice potěšující, že google k dotazům vrací (podle mě docela dost) výsledky s absinthemafií.

Včera večer se mě právě kolega ptal, jak zvýšit návštěvnost stránek, proto ten dotaz.
- Moderní absinthe chutná moderně.
Wajt
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wajt »

Vítej přiznivče metalu! Další člověk, který může šířit mezi metalovou komunitou pravdu o absinthu, to je vynikající zpráva! Právě zde jsou absinthové mýty a nesmysly zakořeněny hodně hluboko.
Kubas

Příspěvek od Kubas »

Nazdar! Ze by fanoušek legendárních Bathory?
Quorthon27

Presne tak ;) Bathory je moja neskutocna srdcovka :)
tombik
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tombik »

Vítej mezi námi :-)

Ad google: Zkusil jsem to a absinthmafii mi google vypsal jako 6. odkaz, to si myslím je velmi slušná pozice :)
Dwarf
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dwarf »

Zdravim "temnu dusu" z rodneho kraja :mrgreen:
Kupou St.Antoine urcite nic nepokazis a podla mojej chute je toto prave cesta k lepsiemu absinthe, osobne Mata Hari nemusim a podobne ako Monmartre je to chutovo velmi netypicky absinthe.
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
Odpovědět