Gin

Zde se řeší zásadní témata jako je kulturní dopad absintu na hudbu a film či nesmrtelnost chrousta.
Odpovědět
Tornado
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Re: Gin

Příspěvek od Tornado »

HNS píše:Děcka, dotaz. Tipuji, že Tornado by mohl mít nachutnáno:

https://www.mintisgin.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tuto mňamku jsem ještě neochutnal. Pokud to vezmeš na bar, tak se klidně pro vzorky stavím ;)
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Neviděl někde někdo seznam vystavovatelů chovného ptactva, teda ginů, na gin festu? :bandit
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
Tornado
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornado »

HNS píše:Neviděl někde někdo seznam vystavovatelů chovného ptactva, teda ginů, na gin festu? :bandit
Maj to na stránkách :ugeek:
https://www.barlifeevents.cz/vystavovatele-89" onclick="window.open(this.href);return false;
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Jsem asi nesvépravnej, když jsem to tam nenašel, jako fakt už... :(
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
Tornado
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornado »

HNS píše:Jsem asi nesvépravnej, když jsem to tam nenašel, jako fakt už... :(
Klid, to je jenom nastupující stáří :lol: Chvilku tě to bude zlobit, ale pak ti začne bejt u :moon a přestaneš to řešit. Z vlastní zkušenosti si nemohu ztěžovat :drink :skleb
drahousek
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drahousek »

Da se na GinFestu koupit bezne a vsude lahev? kdyz mne bude vzorek chutnat? A nebo si tam vystavovatel doveze jen par kartonu na ochutnavky a neprodava? Ja bych tam jel prave jen kvuli tomu, ze co nachutnam a bude ladit, tak bych rovnou lahev dve vzal, ale abych nebyl prekvapenej, ze mne prodaji lahve jen befeeter a Bombay... :/
drahousek
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drahousek »

Tornado(respektive kdokoli). Kdyztak dej vedet ze ses na akci 604_XX_XX_XX. Ja tam budu se zenskou asi tak kolem 3+- Ale asi to nebude velky, tak se potkame.
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Tornado: Chceš navzorkovat? Mám tady Mintis Originale a Amarena :nerd. Není to úplná hitparáda, ale vím, že prostě potřebuješ zaplnit místo ve sklepě :nod.
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Už jste měli Medvědí či Habanero gin? Kdo byl na gin festu, tak určitě, že? :mrgreen: Za mne ideální na rande a budeme to rvát klukům, co se tady snaží sbalit nějakou holku :drunk .
Tornado
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornado »

HNS píše:Už jste měli Medvědí či Habanero gin? Kdo byl na gin festu, tak určitě, že? :mrgreen: Za mne ideální na rande a budeme to rvát klukům, co se tady snaží sbalit nějakou holku :drunk .
Jo měl. Habanero ještě jde, ale Medvěd, to je slušný peklo :devil
Odpovědět