Tuto mňamku jsem ještě neochutnal. Pokud to vezmeš na bar, tak se klidně pro vzorky stavímHNS píše:Děcka, dotaz. Tipuji, že Tornado by mohl mít nachutnáno:
https://www.mintisgin.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Gin
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gin
Neviděl někde někdo seznam vystavovatelů chovného ptactva, teda ginů, na gin festu? 
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Maj to na stránkáchHNS píše:Neviděl někde někdo seznam vystavovatelů chovného ptactva, teda ginů, na gin festu?
https://www.barlifeevents.cz/vystavovatele-89" onclick="window.open(this.href);return false;
Jsem asi nesvépravnej, když jsem to tam nenašel, jako fakt už... 
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Klid, to je jenom nastupující stáříHNS píše:Jsem asi nesvépravnej, když jsem to tam nenašel, jako fakt už...
- drahousek
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
- Kontaktovat uživatele:
Da se na GinFestu koupit bezne a vsude lahev? kdyz mne bude vzorek chutnat? A nebo si tam vystavovatel doveze jen par kartonu na ochutnavky a neprodava? Ja bych tam jel prave jen kvuli tomu, ze co nachutnam a bude ladit, tak bych rovnou lahev dve vzal, ale abych nebyl prekvapenej, ze mne prodaji lahve jen befeeter a Bombay... :/
- drahousek
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
- Kontaktovat uživatele:
Tornado(respektive kdokoli). Kdyztak dej vedet ze ses na akci 604_XX_XX_XX. Ja tam budu se zenskou asi tak kolem 3+- Ale asi to nebude velky, tak se potkame.
Tornado: Chceš navzorkovat? Mám tady Mintis Originale a Amarena
. Není to úplná hitparáda, ale vím, že prostě potřebuješ zaplnit místo ve sklepě
.
Už jste měli Medvědí či Habanero gin? Kdo byl na gin festu, tak určitě, že?
Za mne ideální na rande a budeme to rvát klukům, co se tady snaží sbalit nějakou holku
.
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Jo měl. Habanero ještě jde, ale Medvěd, to je slušný pekloHNS píše:Už jste měli Medvědí či Habanero gin? Kdo byl na gin festu, tak určitě, že?Za mne ideální na rande a budeme to rvát klukům, co se tady snaží sbalit nějakou holku
.