Ochucení absintu dřevem

Vše, co by mohlo zajímat abstinenty či absintové labužníky
Odpovědět
Uživatelský avatar
kamamura
Věrný stoupenec zelené víly
Příspěvky: 426
Registrován: sob 03. dub 2010 18:28:17
Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
Kontaktovat uživatele:

Re: Ochucení absintu dřevem

Příspěvek od kamamura »

Přesně, hezky to řekl náčelník - esterifikace, hoši! ;-) Proto je nejlepší pití na světě jamajský high-ester rum, konkrétně ten z Hampden Estate - Rum Fire, Hampden 46, Hampden 60.

Tak to asi nějak náčelník myslel, protože je ve skutečnosti tajným fanouškem nektaru bohů zvaného rum, pouze je rozmrzelý z toho, že v Boršicích se cukrové třtině nedaří, takže nemůže s mocným dupnutím vstoupit na světovou mapu výrobců rumu, jako se mu to již povedlo z ginem a absinthem. /s

Ohnivý, temperamentní rum je prostě tropická záležitost, takže budeme muset ještě pár let počkat, než k nám cukrová třtina dorazí na křídlech globálních změn klimatu.

Tak, a já se honem běžím schovat do sklepa, abych náhodou nedostal ban. ;-)
Uživatelský avatar
Martin
° Capo di tutti capi °
Příspěvky: 4441
Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Re: Ochucení absintu dřevem

Příspěvek od Martin »

Hehe, dobře napsáno :D
Odpovědět