Orchestrátor brněnského Naproti ukořistil alespoň jeden malý vzoreček na doma!
Budu Patricka sem tam bombardovat všetečnými otázkami, jestli se tento zázrak někdy vrátí, jelikož z okolí Val-de-Travers jde o absolutní topovku.
To mi neděj, psát takovýhle věciHabu píše: na vínovicové bázi - jenže ta vínovice je tak kulervoucí, že to ani nelze popsat. Z fleku by to mohl být jeden z mých TOP5 absintů. Průser je, že zdroj oné vínovice jaksi vyschl a je těžké ji sehnat.
ti to klidně dovezu na to drhnutí pelyňkuMartin píše:To bych moc rád ochutnal. Jinak v minulém roce jsem vydestiloval docela dost vínovice, takže taky něco dalšího udělám. Trochu oser je to, že vínovice potřebuje násobně více času, než líh. Ideálně dva roky zrání finálního absintu.