Gin
- drahousek
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gin
Bohemian Gin v Lídlu...... supééér
Sic půllitrovky, ale za stejnou cenu na deci. Ja ho miluju. Povedlo se mi ukecat dvě lahve na Gin festu(ale nemám to nikde říkat) a pak koupit ještě tři v nějakým eShopu, ale asi udělám zátah na lídl.... tenhle gin mně moc šmakuje.
Btw... Lídl je nej nákupák. Posledních 6 let už mají super kvalitu, český výrobky a už ne polskej šit. Pamatuju když jsem jezdil před dvaceti lety v 18 trhat jabka do Val di Non v Itošce, tak Lídl byl nejlepší nákupák plný lokálních uzenin, ovoce a prostě všeho místního. Teď už nejezdím nakupovat jinam(občas Billu).... a jako bonus... občas mají i nabíječky na můj splašenej vysavač. No a kdo vám při nákupu dá 200kiláku do káry
Mimochodem, pozoruju tak rok, že mají v lídlu i sekci s lepšíma chlastama, než ty klasický noname..... takže asi se tam stavím pro pár bodíků na Thun hrníčky

Btw... Lídl je nej nákupák. Posledních 6 let už mají super kvalitu, český výrobky a už ne polskej šit. Pamatuju když jsem jezdil před dvaceti lety v 18 trhat jabka do Val di Non v Itošce, tak Lídl byl nejlepší nákupák plný lokálních uzenin, ovoce a prostě všeho místního. Teď už nejezdím nakupovat jinam(občas Billu).... a jako bonus... občas mají i nabíječky na můj splašenej vysavač. No a kdo vám při nákupu dá 200kiláku do káry
Mimochodem, pozoruju tak rok, že mají v lídlu i sekci s lepšíma chlastama, než ty klasický noname..... takže asi se tam stavím pro pár bodíků na Thun hrníčky
Motýle, pokud si pamatuji správně, jsou pro Premier Wines and Spirits, takže buďte v klidu a pohodička, si případně objednejte u nich na webu nebo pokud chcete ještě levněji, přes známého z gastra
. Ale je fakt, že bodíky do Lidl plus se hodí vždy!
Jo, už taky stírám Lidl stírací losy.
Jo, už taky stírám Lidl stírací losy.
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- Orwin_cz
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: La Grenouille
- Kontaktovat uživatele:
Já ti nevím, ale cena v Premier Wines pro normálniho člověka 995, v Lidlu 699, rozdíl skoro 300 na láhvi už je fakt dost. Já taky nakoupil v Lidlu 
- Orwin_cz
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: La Grenouille
- Kontaktovat uživatele:
Tak toho jsem si fakt nevšiml, to se omlouvám. Viděl jsem u nich na stránkách tento gin ve dvou podobách, tak jsem automaticky bral, že jedno je 0,7 a druhé 0,5. A ejhle ono jsou to obě 0,7, jen ta dražší je číslovaná. Moje chyba, gin úplně detailně nesleduju na rozdíl od absintu.
No i tak Lidl o pár kaček vede, ale to už je prašť jak uhoď
No hlavně ať chutná, a je jedno, jestli je z Lidlu, přímo od Martina nebo z Premier Wines and Spirits

No i tak Lidl o pár kaček vede, ale to už je prašť jak uhoď
No hlavně ať chutná, a je jedno, jestli je z Lidlu, přímo od Martina nebo z Premier Wines and Spirits
- Rafael
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
To mi připomnělo jednu Belmondovu hlášku:
"Doba je zlá, Kamile"
"Doba je zlá, Kamile"
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením
sekyry.
sekyry.