Gin

Zde se řeší zásadní témata jako je kulturní dopad absintu na hudbu a film či nesmrtelnost chrousta.
Odpovědět
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Re: Gin

Příspěvek od HNS »

Nebyl moravský týden? :mrgreen:
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
drahousek
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drahousek »

Tornado píše:Žufánek v supermarketu. New World Order už mi nikdo nevymluví :lol:
Nojo, svět se mění. Poslední dva roky to s barama a gastrem je dost bídný a od teď opět hospody jen do 22. Coz by byl asi i menší problém. Ale já třeba ve svém okolívidím očividnou lenost jít do hospody. Ještě před dvěma lety jsme se minimálně každou středu scházeli na pivo, večeři a končili u nás v místním Baru Nebaru, kde měl barman i Martinovi lahve..... k tomu v lětě o víkendu někam večer na kole k jezu(máme tu dva). A teď jsme se za poslední rok sešli asi 4x. Jsou to líní fotři.
Takže podle mně lidi i hodně zlenivěli. Takže super nápad, jak se dostat s lahvema na gauč k zákazníkovi. Pokud se nejde s kvalitou, ale ani s cenou dolů, tak je to win-win situace pro obě strany.
Orwin_cz
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: La Grenouille
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orwin_cz »

A po ginu máme v Lidlu tento týden i Martinovu slivovicu a hruškovicu :)
Dočkáme se i kvalitního absintu v supermarketu? Uzavřeme sázky? :lol:
pecplum
Pokročilý absintista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pecplum »

Doporučuji tenhle gin, v negroni jsem ho zatím z ginů, co jsem ochutnal, cítil nejvíce. A i samotný je moc fajn. Jaký vermout se vám osvědčil nejvíce? Já zatím zkusil jen cinzano a je mi jasné, že budou jiné a o mnoho lepší.
Obrázek
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Ahoj, za mne jsou super květinové Dolin, bohůžel je ted sehnat je dlouhodobě dost problematické :sleep . Ale stačí i třeba Punt e Mes. Někdo dělá i z Martini Riserva Spec., mne však Martini dost nesedí celkově. Ale jsou i další vermuty, je třeba řádně ozkoušet, co tobě sedí nejvíc. :D
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
pecplum
Pokročilý absintista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pecplum »

Díky za tipy, zaujal mě ještě Carpano Antica Formula, tak nakoupím pár vermutů a můžu porovnávat [emoji3]
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Ano, další možnost. :mrgreen:
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Takže jantar letos, jo? :mrgreen:

Taky sem zkouknul nedávno první tři díly parku.

Martin asi letos po zkouknutí razí heslo: " Na ničem jsme nešetřili." :chuckle

Komentem jsem si trochu odpočinul od zpráv, však víte :S
Tornado
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornado »

GINFEST 2022
25. 6. 2022, 12 - 21 hod
Galerie Villa Pellé, Pelléova 91/10, 160 00 Praha 6
https://www.barlifeevents.cz/o-ginfestu" onclick="window.open(this.href);return false;
Asi se tam podívám 8-)
pecplum
Pokročilý absintista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pecplum »

Vyskočil na mě OMFG 2022 za normální cenu, pokud někomu došly zásoby, tak dávám link

https://www.bartidashop.cz/zufanek-omfg ... 00154.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Odpovědět