tomlupen

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
Odpovědět
tomlupen
Zelenáč
Oblíbený absinthe: Justifiee Ancienne. Učím se.
Kontaktovat uživatele:

tomlupen

Příspěvek od tomlupen »

Ahoj, dobrý den, sláva Ukrajině, hrdinům sláva,

v úvodu psali, že se mám představit – tak tedy činím.

Jsem Tomáš a jsem tu nový. Budu spíš mlčet a číst, než šířit moudra, anžto jimi zatím neoplývám.

Považuji se za zcela průměrného obdivovatele kvalitního pití, který měl to štěstí, že stihl udělat kariéru dřív, než prochlastal budoucnost. Díky tomu si můžu dovolit degustovat všechno, co mě zajímá, i když to v Albert zrovna nemá v akci.

Svět tomu chtěl, abych přes všechny možné i nemožné whiskey, whisky, bourbony, slavné i neznámé rumy, skvosty i pasti domácí samopalby dospěl až k absinthu. Vedle jeho chuti mi imponuje jeho příběh, historicky-kulturní kontextu i způsob přípravy. Velkou zásluhu na tom má @Martin Žufánek, což na tomto fóru asi není nic originálního.

Krom mlsného jazyku mi byla do vínku dána i vcelku použitelná hlava, kterou zaměstnávám tím, že radím značkám, co mají dělat a říkat, abyste je dobrovolně kupovali a lepili si jejich nálepky na kufry aut. Lidé z oboru tomu říkají kreativní strategie značek, ostatní zpravidla volí méně lichotivá označení.

Svůj výčet společensky nevhodných aktivit bych asi zakončil tím, že jezdím dálkové rallye na motorkách, enduro na kole a moje auto nesplňuje ani nejnižší emisní normu.

Mám krevní skupinu A Rh+, jsem ženatý a trestně bezúhonný.

Stačí to, nebo jsem něco vynechal? :-)

Těší mě. Těším se.
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Re: tomlupen

Příspěvek od Habu »

Ahoj Tomáši a vítej!

To auto mě zajímá. Co máš? :)
- Moderní absinthe chutná moderně.
drahousek
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drahousek »

Ahoj Tome. Vítej a vsakuj informace o dobrém pití :)

habu: copak snad nepotřebuješ vykuřovat sousedy?
Přílohy
cmoudak.jpg
cmoudak.jpg (9.93 KiB) Zobrazeno 3919 x
Krev je učinný energetický zdroj (Frank Herbert)
----------------- www.darujkrev.cz --------------------
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Ahoj :hi
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
Odpovědět