Je mi 29 a miluji alkohol spojený s rituály, řemeslem a speciálními postupy. Absinthe pro mě splňuje vše uvedené a jako bonus mi to příjde jako extrémně bohémské pití (absinthe fontána je toho důkazem ).
Nejlepší Absinthe, který jsem pil byl Žufánek Nymph přímo v Absintherii. Tvořím sbírku lahví od Martina Žufánka a těším se na zajímavosti, které v mafii najdu. Hlavně by mě zajímalo, kde sakra sehnat tu absinthovou houpačku!
Přesně tak, navíc stejně si musíš do karafy bokem dát led a vodu, nechat jí nachladit a pak až nalít do dripperu, jinak by nestihla být krásně nachlazená. Nic lepšího jak fontánu nikdo zatím nevymyslel, ikdyž ta houpačka je fakt pěkná na oko ) já mám dvě, funguje jedna, občas jí použiji když chci pít rychle a sám, ale většinou stejně dostanu chuť na další sklenici a nebo přítelkyně a tak hned šáhnu po fontáně.
Jáááj, tak to není moc praktické... Zůstanu u fontány Díky moc za zkušenosti
Btw. co mám udělat proto, abych mohl vložit dotaz nebo nové téma ohledně https://www.absinthemafia.com/viewtopic ... e&start=10" onclick="window.open(this.href);return false; ?
PSY3 píše:
Kaizenito píše:Díky za přivítání a doporučení Takže nedoporučuješ nákup? Lepší práci odvede fontána, je tak?
PSY3 píše:Čau ahoj a vítej
ta houpačka se dá koupit třeba tady, nebo pohledej seesaw dripper, každopádně jsou velmi velmi velmi poruchové
Přesně tak, navíc stejně si musíš do karafy bokem dát led a vodu, nechat jí nachladit a pak až nalít do dripperu, jinak by nestihla být krásně nachlazená. Nic lepšího jak fontánu nikdo zatím nevymyslel, ikdyž ta houpačka je fakt pěkná na oko ) já mám dvě, funguje jedna, občas jí použiji když chci pít rychle a sám, ale většinou stejně dostanu chuť na další sklenici a nebo přítelkyně a tak hned šáhnu po fontáně.
Odesláno z mého Redmi Note 9 Pro pomocí Tapatalk
Jakože, petflaška s dírou ve víčku je top
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Vyčkat, až bude mít jeden z adminů (třeba já ) čas.
Takže už. Vítej btw.
K té "houpačce", nejlíp funguje ta stříbrná varianta: https://maisonabsinthe.fr/silver-plated ... r-dripper/" onclick="window.open(this.href);return false; Bohužel vyprodáno a neví se, kdy budou další. Mluvil jsem s majitelem shopu minulý rok v Pontarlieru a sliboval, že budou, ale zatím kde nic tu nic.
Vyčkat, až bude mít jeden z adminů (třeba já ) čas.
Takže už. Vítej btw.
K té "houpačce", nejlíp funguje ta stříbrná varianta: https://maisonabsinthe.fr/silver-plated ... r-dripper/" onclick="window.open(this.href);return false; Bohužel vyprodáno a neví se, kdy budou další. Mluvil jsem s majitelem shopu minulý rok v Pontarlieru a sliboval, že budou, ale zatím kde nic tu nic.