Generátor recenze

Recenze pravých destilovaných absintů, bylinných macerátů snažících se býti absintem a bohužel i chemických sloučenin nemajících se jménem absint nic společného.
kamamura
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
Kontaktovat uživatele:

U recenzí by bylo záhodno uvádět obsah alkoholu

Příspěvek od kamamura »

Vzhledem k tomu, v jak velkém se pohybují rozmezí, ovlivňuje obsah alkoholu zásadně hodnotu, kterou za své peníze dostanete. Větší koncentrace = více aromatických látek vázaných na alkohol, možnost většího ředění, a případnou vyšší cenu pak lze lépe pochopit.

U ostatních destilátů jsou rovněž koncentrovanější verze (overproof, cask-strength, atd.) výrazně dražší.
Slovi
Vymývač
Oblíbený absinthe: alcool de vin
Kontaktovat uživatele:

Re: U recenzí by bylo záhodno uvádět obsah alkoholu

Příspěvek od Slovi »

A... bylo pro tohle zjištění nutno zakládat nový vlákno? Move pls. :)
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Re: Generátor recenze

Příspěvek od Habu »

Souhlas s oběma. ;)

Blíží se mi velká dovolená, takže bude čas na doladění podobných záležitostí.
- Moderní absinthe chutná moderně.
Habu
fuckin' amateur
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Velká aktualizace!

Hodnoty, resp. váha hodnocených atribut byla změněna následovně:

Barva: 10%
Louche: 15%
Aroma: 30%
Hutnost: 5%
Chuť: 40%

Tedy váha (resp. důležitost) aromatu (vůně) a chuti byla nyní výrazně zvýhodněna. Což dává smysl. Barva, louche a hutnost můžou být super, ale pokud půjde o smradlavou nechutnou břečku, tak bude hodnocení zbytečně vysoké.

Několik posledních týdnů (ano, týdnů) jsem aktualizoval již odeslané recenze (a našel jsem i některé, které jsem zapomněl publikovat ;)). Trošku to se seznamem zamíchalo - https://www.absinthe-cz.com/prehled.htm" onclick="window.open(this.href);return false; - ale zároveň to ve mně zanechalo takové malé schizma, že by se jednotlivé absinty měly rozdělit do jednotlivých šarží, něco jako je na whiskybase.com. Prakticky to je ale bohužel neproveditelné, takže tuhle malou nepřesnost napříč toho či onoho absintu budeme muset chtě nechtě strávit.
Habu
fuckin' amateur
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Aktualizace!

Survey engine kompletně překopán! S novou verzí PHP šel starý dotazník naprosto do kytek, takže bylo třeba najet na nejnovější verzi LimeSurvey.

Tutaj: https://www.absinthe-cz.com/survey/inde ... 18?lang=cs

Zkusím ještě nějak vytunit automatizaci, aby zveřejňování neviselo jen na mém volném (haha) času.

P.S.: Hlaste případné problémy. Vyzkoušel jsem několik prohlížečů a v Opeře mi to krapet haprovalo a nevím proč. :wring
Odpovědět