Vítej,
ten obrázek v tvém avataru je prvek z obalu alba Ten Thousand Fists metalové kapely Disturbed. Nicméně ten chlapík je pro ně něco jako Eddie pro Iron Maiden, takže se u nich objevuje v grafice celkem často. Například i zde ve hudebním videu:
Disturbed - Land of Confusion
Hellsing
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hellsing
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Hellsing
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Ach, jaká to vědomostní úleva!! Díky moc, Slovi!
Vlastně už bych se bavil víc, jen kdybych si celej den trhal chlupy z nosu. Nejlíp kombinačkama.
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Jinak, říká se mu: "The Guy". 
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Čaues Hellsingu a vítej! 
Díky za uznání.
Je to tak, tvá ikonka byla to první, co mě upoutalo, jelikož jsem ji na nějaké další internetové diskuzi už určitě viděl... jen už nevím kde. Že jde o cosi, co bylo na přebalu alba hudební skupiny, jsem ani netušil.
I já jsem prakticky začínal na "35tce" a tehdá mi to nejen jako dezinfekce vůbec nevadilo. O to zajímavější bylo zjištění, jak to s tím vším vlastně je.
Díky za uznání.
Je to tak, tvá ikonka byla to první, co mě upoutalo, jelikož jsem ji na nějaké další internetové diskuzi už určitě viděl... jen už nevím kde. Že jde o cosi, co bylo na přebalu alba hudební skupiny, jsem ani netušil.
I já jsem prakticky začínal na "35tce" a tehdá mi to nejen jako dezinfekce vůbec nevadilo. O to zajímavější bylo zjištění, jak to s tím vším vlastně je.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Hellsing
- Aktivní pijan
- Kontaktovat uživatele:
Díky všem za milé přivítání!:)
Jinak, co se avatárku týče, mám teď docela dilema, protože se nedá říct, že bych lidičkám z Disturbed zrovna nějak fandil:) Ale v konečném důsledku to asi bude jedna z těch nejmírnějších podob pokrytectví, což?:D
Jinak, co se avatárku týče, mám teď docela dilema, protože se nedá říct, že bych lidičkám z Disturbed zrovna nějak fandil:) Ale v konečném důsledku to asi bude jedna z těch nejmírnějších podob pokrytectví, což?:D
Vlastně už bych se bavil víc, jen kdybych si celej den trhal chlupy z nosu. Nejlíp kombinačkama.
- tombik
- Věrný stoupenec zelené víly
- Kontaktovat uživatele:
Také se připojuji k přivítání