Lachtan

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
Odpovědět
Lachtan

Lachtan

Příspěvek od Lachtan »

Ahoj ahoj,

vsechny zdravim a prihodim asi teda par sluvek jako predstaveni... 21 let, napul student VS, lokalita Brno. Co se tyce Absinthu, tak bouzel moc zkusenosti s pravym Absinthem neni (coz mam samozrejme v planu zmenit), tudiz se moje zkusenosti zatim omezuji na ceskou produkci, maceraty a vseobecne dostupne napoje s nalepkou Absint. A odjakziva nesnasim zapalovani :)
Dwarf
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Re: Lachtan

Příspěvek od Dwarf »

Vitaj!

Urcite kazdy clen mi da za pravdu, ze sa ti otvara nova skusenost s Absinthom pokial das na rady tu ctenych panov:) Nie vazne ochutnas aj kvalitu a uz sa spat ku komercnym farebnym liehom vracat nebudes.
Tot len moja vlastna skusenost:)
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
Lachtan

Příspěvek od Lachtan »

S tim pocitam a doufam v to :) Momentalne se chystam na St. Antoine a nemuzu se dockat, uz aby byla ta vyplata :))
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Vítej Lachtane v našem absintovém rybníce! Věřím že ti St. Antoine bude chutnat tak jako mě ;)
Dwarf
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dwarf »

Asi kazdy sa tu zatial zhodneme ze St.Antoine je fakt poctivym napojom hodnym mena Absinth, co ptvrdzuju aj na mediznarodnych strankach a forach. Z vlastneho potesenia z Antonika ti prajem nerusene stretnutie zo Zelenou Vilou :)

Obrázek
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
Odpovědět