Dwarf

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
Odpovědět
Dwarf
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Dwarf

Příspěvek od Dwarf »

Zdravim,
vopred chvalim dalsiu aktivitu ohladne absinthu v tychto krajoch - teda vznik tohto fora :twisted:

V skratke. K absinthu som sa dostal pred niekolkymi rokmi zhruba 5? Najprv s E-liehmi typu Hill's v kluboch,
neskor aj vdaka knizke Phila Bakera - absint, som dostaval nadej ze predsa len Zelena vila musi mat lepsie chut:) To som sa dostal k Viedenskemu E- Grune Fee, a dalej uz konecne k normalnemu absinthu vyrobeneho prirodnou cestou Bairnsfather v Prahe aj vdaka Absinth time baru - uzasna atmosferka, a potom uz klasicke Mansinthe nakolko na goth scene ma dost reklamnu kampan:) ale je fajn, a potom knecne vdaka Mr. Zufankovi - St. Antoine, milucka flasticka, prirodzena farba a neskrotna chut, a naposledy som skusil La Ptite - priesvitny svajciar:) ale predsalen to uz nema tu farebnu efektnost:)
Absinth sa v poslednej dobe stal jednym z inspiracnych zdrojov pri mojej vytvarnej sebarealizacii. A tak ruku na srdce clovek sa niekedy chce aspon priblizit svojim idolom aj niecim cim zili:) aj ked pokial nemam haldu penazi na tie stare flasky asi aj tak uz nebudem vediet ako Zelena Vila chutila Gauguinovi ci Lautrecovi :)
Myslim ze na zaciatok taketo predstavenie sa Vam drahy absintheri postaci :geek:
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Re: Dwarf

Příspěvek od Martin »

Vítej Dwarfe mezi námi. Říkal jsem si že ty bys tu neměl určitě chybět ;)
Dwarf
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dwarf »

Vdaka za privitania 8-) Je to tu predsalen aj grafickejsie viac na urovni:)
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Díky za pochvalu! Původní design byl víc oranžový, ale Habu to chtěl mít zelenější a tak jsem musel přebarvovat ;) Důležitější bude ale obsah, proto doufám že diskuze jen pokvete.
Dark Knight

Příspěvek od Dark Knight »

Všechno nejlepší :)
Dwarf
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dwarf »

Vdaka temny rytier ;)
Hellsing
Aktivní pijan
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hellsing »

Vítej, Zelený Trpaslíku:)
Vlastně už bych se bavil víc, jen kdybych si celej den trhal chlupy z nosu. Nejlíp kombinačkama.
Dwarf
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dwarf »

Obrázek
Odpovědět