Obchody, web-shopy a jiná místa, kde lze absinthe získat.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: Obchody, web-shopy a jiná místa, kde lze absinthe získat.
Ano, souhlas, presumpce neviny.
Ale jestli budou bezostyšně páchat zločiny žhářství na pravém absinthu, stihne je krutý soud! 
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Naprostý souhlas 
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- dEffect
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Angelique verte suisse
- Kontaktovat uživatele:
stanu sa z nas radikaly a budeme na nich pachat bombove atentaty ! alebo budeme protestovat s transparentami "Ohnom na absinthe, bombou na obchod !" 
**** In absinthe is beauty like the truth in wine ****
-
Dark Knight
Nápad, ale třeba se u někoho chytne. Možná by to chtělo, aby někdo naklusal do baru při otvíračce a pak ještě párkrát a sepsal na net recenzi, resp. zhodnotil to místo. Od toho, jak budou jaký sortiment nabízet, se bude odvíjet hodnocení baru. Myslím,že publikovat to na mnoha oblíbených webech by neměl být problém a klidně si to vezmu nastarost a rozešlu to do světa. Chápete?
Př: Nalívají sice jak pravý absinthe, tak i czechšunty. A budou-li balamutit zákazníky a nabízet jim pod různými záminkami Hillse apod., prostě budou bránit naší osvětě, jednoduše sepsat článek o "baru, ve kterém zákazníka matou nepravdivými informacemi a balamutí je ve snaze prodat jim falešné zboží atd. No a naopak, bude-li obsluha vlídná a vstřícná a budou podávat pravý absinth tak jak se má a s příslušným komentářem, který se nám bude líbit, tak je trochu vychválit. Ani tak nejde o to CO budou podávat, ale JAK. A jde mi o to, aby to bylo pravdivě.
Asi je to kravina a faktem je, že mám něco v sobě a absinthe to není, tudíž mi to zrovna tvůrčí náladou neoplývá, ale nechci tím nikomu ublížit, to určitě ne. Jen pouze uvádět věci na pravou míru.
Př: Nalívají sice jak pravý absinthe, tak i czechšunty. A budou-li balamutit zákazníky a nabízet jim pod různými záminkami Hillse apod., prostě budou bránit naší osvětě, jednoduše sepsat článek o "baru, ve kterém zákazníka matou nepravdivými informacemi a balamutí je ve snaze prodat jim falešné zboží atd. No a naopak, bude-li obsluha vlídná a vstřícná a budou podávat pravý absinth tak jak se má a s příslušným komentářem, který se nám bude líbit, tak je trochu vychválit. Ani tak nejde o to CO budou podávat, ale JAK. A jde mi o to, aby to bylo pravdivě.
Asi je to kravina a faktem je, že mám něco v sobě a absinthe to není, tudíž mi to zrovna tvůrčí náladou neoplývá, ale nechci tím nikomu ublížit, to určitě ne. Jen pouze uvádět věci na pravou míru.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Uh, tak na stránách L'oru je už oficiální info:
Stáčený Staro do kanystru...Naše společnost otevře 15.4.2010 v Jilské 8, Praha 1 absintérii.
Co Vás bude čekat ?
Pokusíme se zdokumentovat historii a současnost absintů, trvalou výstavou budeme presentovat co nejvíce absintů, a jiného materiálu, který absinth a jeho kulturu doprovází.K prohlídce si jistě rádi dáte skleničku absintu, absintovou kávu a jiné speciality.
Samozřejmě můžete řadu absintů zakoupit za příznivé ceny , nebo si nechat načepovat do vlastní nádoby stáčený Staroplzenecký absinth za speciální cenuNavíc speciální akce budou každý týden.
Otevřeno bude každý den od 10.00 do 21.00
Takže v květnu čapněte svoji milou, petku do batůžku a hurá do májové Prahy
- Habu
- fuckin' amateur
- Kontaktovat uživatele:
Sepsání reportu, resp. recenze podniku je samozřejmost!
To bude první věc, kterou udělám, až se vrátím z (nenápadné) návštěvy.
- Habu
- fuckin' amateur
- Kontaktovat uživatele:
15.4. je květen, nebo mi nějak uniká ten romanticko-reklamní blábol o máji?Martin píše:Uh, tak na stránách L'oru je už oficiální info:
Naše společnost otevře 15.4.2010 v Jilské 8, Praha 1 absintérii.
[...]
Takže v květnu čapněte svoji milou, petku do batůžku a hurá do májové Prahy
Stáčený staroplzenecký!
-
Dark Knight
Může mi někdo prosím popsat absinthovou kávu? Nějak nevím, co si pod tím představit...
-
Dark Knight
Jo, reportHabu píše:Sepsání reportu, resp. recenze podniku je samozřejmost!To bude první věc, kterou udělám, až se vrátím z (nenápadné) návštěvy.
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Stáčený staroplzenecký!"Brej, došla mi voda do vodstřikovače, tak kdybyste mi mohli..."
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?