U mě to designově asi vyhrává Mansinthe,který pěkně a odvážně propojil moderní a klasičtější tvar láhve + etiketa,která je více než osobitá-přesto však stále docela strohá=to mám rád.....Hned v závěsu(a možná vedle mansinthu) se drží Jade1901 -tahle flaška je z mého pohledu-pro svou propracovanou jednoduchost-naprostou genialitou.
Láhve a etikety
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Láhve a etikety
Možná se to tu už někde řeší (pak se omlouvám)a možná je to trochu povrchní ale chtěl bych znát vaše -z estetického hlediska- nejoblíbenější absinthové láhve a etikety..modernější čí klasičtější tvary?etikety detailně propracované-nebo spíš strohé a úderné?velikost láhve(0.5,0.7,1...) ?tmavé-čiré?...Byl bych rád,kdyby jste protentokrát naprosto vypustili kvalitu obsahu a soustředili se pouze na obal
=nebojte se pochválit i láhev méně kvalitního pití
U mě to designově asi vyhrává Mansinthe,který pěkně a odvážně propojil moderní a klasičtější tvar láhve + etiketa,která je více než osobitá-přesto však stále docela strohá=to mám rád.....Hned v závěsu(a možná vedle mansinthu) se drží Jade1901 -tahle flaška je z mého pohledu-pro svou propracovanou jednoduchost-naprostou genialitou.
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Láhve a etikety
Já chtěl u St. Antoine co nejjednodušší etiketu, která by se stylem blížíla lístečkům nalepených na lékarnických dózách nebo "etiketám", které se lepily na domácí pálenky
Proto jen text a žádná grafika.
Ale hodně se mi líbí retro etikety jaké má Jade VS či Edouard a nebo Duplais Retro edition.
Ale hodně se mi líbí retro etikety jaké má Jade VS či Edouard a nebo Duplais Retro edition.
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
No Martine -etiketa na St.Antoine je naprostá pecka =jasné,čisté,nepřeplácané=Genialita!!!!Martin píše:Já chtěl u St. Antoine co nejjednodušší etiketu, která by se stylem blížíla lístečkům nalepených na lékarnických dózách nebo "etiketám", které se lepily na domácí pálenkyProto jen text a žádná grafika.
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Slabina? To mi ani neříkej
Flašku vozím z Francie a i z korkem mě stojí skoro 45,- bez daně! Merde!
Láhev se mi líbí moc a hned, jak jsem ji poprvé viděl jsem říkal, do ní půjde můj absint
Láhev se mi líbí moc a hned, jak jsem ji poprvé viděl jsem říkal, do ní půjde můj absint
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
jo jasněMartin píše:Slabina? To mi ani neříkejFlašku vozím z Francie a i z korkem mě stojí skoro 45,- bez daně! Merde!
-
Dark Knight
Popravdě se mi flaška St. Antoina líbí, možná i více než všechny ostatní. Tak nějak vybočuje z řady běžných flašek, ale ne zas moc, je jednoduchá, ale umí zaujmout, a svůj účel spní dokonale.Absinther píše:No Martine -etiketa na St.Antoine je naprostá pecka =jasné,čisté,nepřeplácané=Genialita!!!!Martin píše:Já chtěl u St. Antoine co nejjednodušší etiketu, která by se stylem blížíla lístečkům nalepených na lékarnických dózách nebo "etiketám", které se lepily na domácí pálenkyProto jen text a žádná grafika.
Ale hodně se mi líbí retro etikety jaké má Jade VS či Edouard a nebo Duplais Retro edition....Nadruhou stranu -mohu li projevit osobní, zcela bezvýznamný názor,tak samotná láhev mi příjde jako jediná slabina toho tvého zázraku=na můj vkus to působí moc moderně a jakousi zvrácenou cestičkou v mozku mi to asociuje láhve Lo´ru ..to je ale jen má deformace(jsem prostě na ty klasičtější tvary)
Btw: Dobré téma, klidně házejte i obrázky
- Tibro
- Rumcajs
- Oblíbený absinthe: Texas Nimes
- Kontaktovat uživatele:
Jako lepicí páska??? Pfuj.Martin píše:Já chtěl u St. Antoine co nejjednodušší etiketu, která by se stylem blížíla lístečkům nalepených ... na domácí pálenky
- Jenda
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna Eichelberger jsem chtěl uvést jako vynikající absinthe s příšerným balením, je vidět, že to dělají "rukodělně" v malém 
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja skor preferujem klasiky ala stary Pernod, teraz Jade, (hlavne ma dostava ten vosk navrchu:) ale taktiez sa mi dost paci 1L verzia Francois Guy

preferujem skor tmave sklo, starsi styl etikety s ornamentami, dodava to taky punc niecoho vynimocneho a akoby aj stareho:)

preferujem skor tmave sklo, starsi styl etikety s ornamentami, dodava to taky punc niecoho vynimocneho a akoby aj stareho:)
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"