kamamura
- dEffect
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Angelique verte suisse
- Kontaktovat uživatele:
Re: kamamura
Kde si to cital nepamatas sa pls ? vcelku ma to zaujimaWajt píše: každopádně četl jsem, že zlouchovaný absinthe může mít u některých jedinců za následek právě bolest hlavy.
**** In absinthe is beauty like the truth in wine ****
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Mám pocit, že v nějaké knize o alkoholu. Podívám se po tom doma a hodim bližší info. Ve zkratce mělo jít o to, že ne každému dělají dobře ty zlouchované "oleje" nebo tak nějak. Každopádně já to na sobě nikdy nepocítildEffect píše: Kde si to cital nepamatas sa pls ? vcelku ma to zaujima
- dEffect
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Angelique verte suisse
- Kontaktovat uživatele:
Aha cize precitlivelost na oleje a siliceWajt píše: Mám pocit, že v nějaké knize o alkoholu. Podívám se po tom doma a hodim bližší info. Ve zkratce mělo jít o to, že ne každému dělají dobře ty zlouchované "oleje" nebo tak nějak. Každopádně já to na sobě nikdy nepocítil
**** In absinthe is beauty like the truth in wine ****
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
"Změna barvy se nazývá "louche"...ovšem pozor....Oleje, které působí tento optický jev, nepůsobí jen na oči, ale i na hlavu. Nebezpečí kocoviny, Pomůže jen vyzkoušet, jestli je snášíte." Behrendtová, B.: Basic míchané nápoje, str. 106.
Nevím, na někoho to možná fakt tak působí, já osobně jsem to nepozoroval.
Nevím, na někoho to možná fakt tak působí, já osobně jsem to nepozoroval.
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Vitaj! Ozaj stylovy zaciatok s radou Jade.
Inak Martin ta Starorazna mala na mna taky isty efekt, kedysi davno, odvtedy sa jej vyhybam
Inak Martin ta Starorazna mala na mna taky isty efekt, kedysi davno, odvtedy sa jej vyhybam
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
- kamamura
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
- Kontaktovat uživatele:
No, však jsem taky googloval několik dní, než jsem se rozhodl něco koupit. Dokonce jsem jedno celé odpoledne chodil po Praze a prohlížel krámky s chlastem, ale měli tam všude ty samé "potion of (cure) poison" od L'or. Představte si, že jsem na začátku v okamžiku nerozvážnosti málem koupil King of Spirits, ale něco jako by mi říkalo, ať to nedělám. Když se nad tím teď zamyslím, tak to asi byla ta cenovkaDwarf píše:Vitaj! Ozaj stylovy zaciatok s radou Jade.
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
Vítej do mafie.
K tomu bolení hlavy: Z vysvětlování mediků jde u kocoviny při bolesti hlavy z největší části o dehydrataci organismu způsobenou intoxikací alkoholem. Dehydratace zhustí krev, je nutno pro stálý průtok zvýšit tlak, cévy v plenách zvětší objem, začnou tlačit na pronervenou kost a bolest je na světě.
Ve skutečnosti to je pochopitelně daleko komplexnější, ale i naředěný absinthe má sílu jako víno a je proto ho třeba zapíjet vodou (osobně mám nejradši tonik s vodou) před spaním.
T.
K tomu bolení hlavy: Z vysvětlování mediků jde u kocoviny při bolesti hlavy z největší části o dehydrataci organismu způsobenou intoxikací alkoholem. Dehydratace zhustí krev, je nutno pro stálý průtok zvýšit tlak, cévy v plenách zvětší objem, začnou tlačit na pronervenou kost a bolest je na světě.
Ve skutečnosti to je pochopitelně daleko komplexnější, ale i naředěný absinthe má sílu jako víno a je proto ho třeba zapíjet vodou (osobně mám nejradši tonik s vodou) před spaním.
T.
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -