A další otázka, za kolik se taková láhev, řekněme Pernod Fils 1910 dá sehnat? Aspoň orientačně? Ne, že bych do toho ty peníze byl ochoten utopit, ale zajímá mě to.
Kolik láhví pre-ban absinthe na světě zbývá?
- kamamura
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
- Kontaktovat uživatele:
Kolik láhví pre-ban absinthe na světě zbývá?
Dokáže to někdo kvalifikovaně odhadnout?
Je jasné, že budou existovat nějaké dosud nenalezené, ale dá se odhadovat podle toho, kolik je jich ročně nalezeno - nemáte o tom někdo povědomí?
A další otázka, za kolik se taková láhev, řekněme Pernod Fils 1910 dá sehnat? Aspoň orientačně? Ne, že bych do toho ty peníze byl ochoten utopit, ale zajímá mě to.
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kolik láhví pre-ban absinthe na světě zbývá?
Co sa tyka ceny pre-ban absinthe, precitaj si v starsej teme http://www.absinthemafia.com/viewtopic.php?f=12&t=94
"50ml vzorky (asi 3 sklenice) za 225€ nebo 100ml za 415€ včetně poštovného po celém světě"
Pernod Fils 1905-1910"
"50ml vzorky (asi 3 sklenice) za 225€ nebo 100ml za 415€ včetně poštovného po celém světě"
Pernod Fils 1905-1910"
Naposledy upravil(a) Dwarf dne úte 13. dub 2010 13:22:38, celkem upraveno 3 x.
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kolik láhví pre-ban absinthe na světě zbývá?
Počet ročně objevených lahví rapidně klesá. Když nedávno jedna paní na WS ukázala fotku v archívu nalezeného Pernod Fils White, byl z toho poprask jak nikdy. Podle nabídek, které dostávám od Davida, se v Evropě objeví cca 6 lahví ročně. Někdy je ale štěstí a narazí se na tzv. cache jako naposledy Tarragona cache, která obsahovala asi 30 lahví Pernod Fills 1955.
Láhev stojí od 3500€ a většinou obsahuje kolem 8 deci.
Láhev stojí od 3500€ a většinou obsahuje kolem 8 deci.