Bohužel moje malé zkušenosti my nedovolí tuto teorii rozvynout prakticky tak to pokud možno zkuste vy
Myšlenka - Míchání absinthu
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Myšlenka - Míchání absinthu
Tak mě napadla věc při srazu padla myšlenka že většina tradičných absinthů je vyráběna stejnou recepturou tudíž i výsledný efekt je +- velmi podobný (leč odlišnosti jsou všude) proto mě napadla myšlenka jakpak by to bylo s mícháním jednotlivých výrobků do výsledné podoby jako-přirovnal bych to k blend whisky. ( pokusit se vzít to nejlepší-lounche efekt, výraznější chuť atd....
Bohužel moje malé zkušenosti my nedovolí tuto teorii rozvynout prakticky tak to pokud možno zkuste vy

- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Kontaktovat uživatele:
Re: Myšlenka - Míchání absinthu
teda hoši koukám že na to sice koukáte ale byl bych rád za jakoukoliv myšlenku
zkuste to prosím.... klidně teoreticky 
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Z mé strany se nedočkáš ani teorie.
Míchačkám, různým koktejlům a pokusům se odjakživa straním. A abych míchal tak dobrý alkohol, jako je absinthe, to by mi rvalo srdce. Nicméně je pravda, že i zarytí absinťáci nějakým tím míchaným drinkem nepohrdnou, takže ti přeju hodně štěstí v dalším čekání, někdo by se opravdu ozvat mohl. 
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Tibro
- Rumcajs
- Oblíbený absinthe: Texas Nimes
- Kontaktovat uživatele:
Michej. Rum s colou. Vodka a pomerančovy džus. Gin a par kapky vermouth. Absinthe s absinthe (a vodou, jasně). Jak chceš. Ty jsi kupoval a mužeš jak chceš. Snad se učiš něco taky. Zkus.
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Kontaktovat uživatele:
Hoši ted sme se nepochopili
nemyslím absinth jako míchanej nápoj-koktejl
jako je B-52 a podobný věci......
Myslel sem smíchat různě vyrobené absinthy mezi sebou abyste získaly ještě lepší absinth... jako se to dělá například u Whisky smícháse x nějakejch značek a vznikne s toho třeba Johny Walker....
Chápem se?
Myslel sem smíchat různě vyrobené absinthy mezi sebou abyste získaly ještě lepší absinth... jako se to dělá například u Whisky smícháse x nějakejch značek a vznikne s toho třeba Johny Walker....
Chápem se?
- Tibro
- Rumcajs
- Oblíbený absinthe: Texas Nimes
- Kontaktovat uživatele:
Opakuju:
Jde to.Tibro píše:Michej. ... Absinthe s absinthe (a vodou, jasně). Jak chceš. Ty jsi kupoval a mužeš jak chceš. Snad se učiš něco taky. Zkus.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
...ou.Wagi píše:Hoši ted sme se nepochopilinemyslím absinth jako míchanej nápoj-koktejl
jako je B-52 a podobný věci......
Chápem se?
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Hm, zozaciatku som tiez moc dobre nepochopil o co ti ide:) No ako asi vacsina tu si myslim, ze skusit kludne mozes ale ak su to dve kvalitne znacky absinthe, za prve je to skoda, ak vsak ide o kvalitativne horsi myslim ze aj vysledok bude des, a co sa tyka mixovat destilat a umelinu, zas znedhodnotis vysledok, takze ak mas chut plytvat tymto napoj skus, no myslim ze nic extra nemozno ocakavat.
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
-
racik
no ono asi nešlo o to, že by si wagi koupil 3 flašky dobrýho absinthu a sám si to míchal doma dohromady, ale spíš jestli se to někdy nepoužívá při výrobě (ale neslyšel a nečetl jsem o tom). U některých alkoholů je to běžný postup a určitě se nejedná o nějakou degradaci těch výchozích čistých produktů - pokud to dělá někdo, kdo se vyzná.
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Kontaktovat uživatele:
konečně mě někdo pochopil raciků
huráááá
Přesně o to mi jde,,, navíc myšlenkově si nemyslím že bych to někde zkoušel protože bych musel mít mega moc absťáků na míchání a výsledek je alkoholismus možná tak při ochutnávání a ochutnávání
Přesně o to mi jde,,, navíc myšlenkově si nemyslím že bych to někde zkoušel protože bych musel mít mega moc absťáků na míchání a výsledek je alkoholismus možná tak při ochutnávání a ochutnávání