Starsia pani mi ochotne dala okostovat "frtana" a nechal som si teda nacapovat 2dc. Viac o tomto absinthe na anglickej stranke http://www.vomfassuk.com/Webdocs/shop/p ... ?xProd=633 a v mojej recenzii.


Třeba proto, že tyto "destiláty" výhodně a levně dodá subdodavatel z nějaké země, kde je výhodně levná pracovní síla, a výrobce to pak jen smíchá dohromady. A kdoví, z jakých přírodně identických substancí jsou tyto polotovary připravovány...Martin píše:Nedokážu si představit lihovar, který by destiloval např. 12 jednodruhových bylinných destilátů a poté je míchal dohromady.
Nejenže je to ohromně neekonomické, ale taky složité a časově náročné. Proč neudělat rovnou hotový absintový destilát jak velí zdravý rozum? Proč dělat zvlášť destilát z anýzu, fenyklu, pelyňku atd. a pak je smíchávat dohromady v určitém poměru?