Bylinkové extrakty
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Bylinkové extrakty
Tak malej dotaz na Martina klubou se nějak ty extrakty základních bylinek? 
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bylinkové extrakty
Vidíte, to jsme nějak zakecali. Původní plán byl destilovat extrakty kolem Vánoc, ale mám teď bohužel (pro chod firmy bohudík) tak strašné fofry, že nestíhám vůbec nic
Jsem pořád na cestách a na mafii chodím z mobilu, nebo jsem ve firmě a makám. Pokud to situace dovolí, vrhnu se na to mezi Štědrým dnem a Silvestrem, priority jsou teď někde jinde.
Jedna z priorit je i ta že dnes ráno jsem založil 4 šarži! Nečekejte ale žádný velký skok jak tomu bylo mezi dvojkou a trojkou. Trojka mi opravdu vyhovuje (a zákazníkům také) a tak dojde jen k pilování výrobního postupu. Koncem příštího týdne vypálím taky testovací šarži nového absintu.
Jedna z priorit je i ta že dnes ráno jsem založil 4 šarži! Nečekejte ale žádný velký skok jak tomu bylo mezi dvojkou a trojkou. Trojka mi opravdu vyhovuje (a zákazníkům také) a tak dojde jen k pilování výrobního postupu. Koncem příštího týdne vypálím taky testovací šarži nového absintu.
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Martin, dobre pocut ze mas vela prace
Verim ze 4. sarza bude opat uzasny absinthe. A ak si najdes cas na tie extrakty bude to velke plus hlavne pre cast recenzie. Odkedy je recenzovanie ucelene - novy generator, nejako som sa zatial neodvazil pisat, nakolko si myslim ze aj tak kvalita recenzii je dost slaba, a prave tie extrakty vela dopomozu, aby sa nevyskytovali vety typu " a citit tam nejake bylinky, ktore bohuzial neviem definovat " 
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
hmm 4.šarže
))
mno newa že nebudou hned když budou do budoucna bude to zupa Martine
mno newa že nebudou hned když budou do budoucna bude to zupa Martine
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Ne, zatím nic. Raději jsem se vrhl na přípravu dalších prototypů a specialit. Nechce se mi blokovat 300L destilační kotel tím, že na něm budu pálit 5l jednodruhových destilátů na vzorky 
- Jenda
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Fajny, prototypy radši.. když jsme u toho, stále by mě zajímalo, co by udělalo vyrobit absinth z ovocného základu... prostě ze slivoviceMartin píše:Ne, zatím nic. Raději jsem se vrhl na přípravu dalších prototypů a specialit. Nechce se mi blokovat 300L destilační kotel tím, že na něm budu pálit 5l jednodruhových destilátů na vzorky
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Potřebuju. Měl jsem na podobné účely objednaný 25l kotel a nějak z toho sešlo. Už ani nevím proč. Vlastně tuším, stál asi 70k...
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Idea jednotlivých zdestilovaných bylinek není zapomenuta, tedy aspoň ne ze strany LdF. Ti se rozhodli představit kolekci osmi tradičních absintových komponent v 0,2l lahvičkách ze kterých si můžete načuchat každou bylinku zvlášť a pak z nich zblendovat vlastní absint 
Set bude obsahovat následující: Pelyněk pravý, anýz, fenykl, yzop, koriandr, badyán, genepi a andělika. Všechny budou plněny při 60%
O destilaci je postaral Devoille.
Cena ani dostupnost zatím nebyla ohlášena.
Set bude obsahovat následující: Pelyněk pravý, anýz, fenykl, yzop, koriandr, badyán, genepi a andělika. Všechny budou plněny při 60%
O destilaci je postaral Devoille.
Cena ani dostupnost zatím nebyla ohlášena.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.