Obchody, web-shopy a jiná místa, kde lze absinthe získat.
- kamamura
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
- Kontaktovat uživatele:
Re: Obchody, web-shopy a jiná místa, kde lze absinthe získat.
Záleží ale na marketingu - většina lidí existuje ve stádech. Kdyby si každý, kdo má iPhone a hraje Farmville ještě dal večer sklenici absinthe, tak je vystaráno.
- Jenda
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
pokud se takto jednou stane, ztratí tak pro mě absinth jedno ze svých kouzel...kamamura píše:Záleží ale na marketingu - většina lidí existuje ve stádech. Kdyby si každý, kdo má iPhone a hraje Farmville ještě dal večer sklenici absinthe, tak je vystaráno.
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
-
DarkenCZ
Já teda iPhone mám, ale jak to souvisí s Absinthe?kamamura píše:Záleží ale na marketingu - většina lidí existuje ve stádech. Kdyby si každý, kdo má iPhone a hraje Farmville ještě dal večer sklenici absinthe, tak je vystaráno.
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Však jasně-taky bych k tomu přidal kávičku a možná vínečko....ale jiné tvrdé a hlavně pívo určitě NEJenda píše:To se neuživíAbsinther píše:No podle všeho to nedopadlo jako naprostá katastrofa ale pokud tam někdy nakouknu tak jen ze zvědavosti...bude to(podle všeho) asi typický turisticý podnik a reklama L´oru do kterého bych já asi pravidelně nechodil......Osobně se těším až myšlenku Absinthe baru někdo dotáhně do konce a se vší zodpovědností-třeba i v menším městě ,pryč od turistů,bez zbytečného pozlátka....jen tak pro příjemné posezení nad sklenkou dobrého pitíkolik je absinthových pijáků.. a v preban éře taky nebyly čistě absinthové podniky, ale bylo to vždy k něčemu přifařeno jestli ne nemejlím vašnosto
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
-
DarkenCZ
A to je ten problém, pokud někam budeš chtít se skupinou více lidí, tak i když dva lidi budou ochotni jít na absinthe, tak alespoň další tři budou mít chuť na pivo.Absinther píše:Však jasně-taky bych k tomu přidal kávičku a možná vínečko....ale jiné tvrdé a hlavně pívo určitě NEJenda píše:To se neuživíAbsinther píše:No podle všeho to nedopadlo jako naprostá katastrofa ale pokud tam někdy nakouknu tak jen ze zvědavosti...bude to(podle všeho) asi typický turisticý podnik a reklama L´oru do kterého bych já asi pravidelně nechodil......Osobně se těším až myšlenku Absinthe baru někdo dotáhně do konce a se vší zodpovědností-třeba i v menším městě ,pryč od turistů,bez zbytečného pozlátka....jen tak pro příjemné posezení nad sklenkou dobrého pitíkolik je absinthových pijáků.. a v preban éře taky nebyly čistě absinthové podniky, ale bylo to vždy k něčemu přifařeno jestli ne nemejlím vašnosto
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
No tak to by u mě měli smůlu-pač bandou tupých pivních ožralců bych nikdy nerušil pijáka absinthu nebo kávy.........Samozdřejmě,že takový projekt bych rozjel jen kdybych měl dost peněz a nevadilo by mi,že podnik nevydělává...prostě by to bylo jen pro radost né pro prachy--------áách jsem beznadějný idealistaDarkenCZ píše:A to je ten problém, pokud někam budeš chtít se skupinou více lidí, tak i když dva lidi budou ochotni jít na absinthe, tak alespoň další tři budou mít chuť na pivo.
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
-
DarkenCZ
To jsi. Ono nevydělávat dost peněz a dělat něco pro radost je jedna věc, ale tohle bys musel brutálně dotovat. Leda bys z toho udělal atrakci pro turisti, ale pak by po tobě všichni chtěli zapalovat kostku cukru a stěžovali by si, že ten tvůj absinth nemá tu správnou barvu toxického odpaduAbsinther píše:No tak to by u mě měli smůlu-pač bandou tupých pivních ožralců bych nikdy nerušil pijáka absinthu nebo kávy.........Samozdřejmě,že takový projekt bych rozjel jen kdybych měl dost peněz a nevadilo by mi,že podnik nevydělává...prostě by to bylo jen pro radost né pro prachy--------áách jsem beznadějný idealista
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Tak ona zas tak brutálně dotovat bych to nemusel..s trochou dobrého plánování si takový podnik vydělá sám na sebe a ještě něco zbyde....To mi neříkej,že kavárny nebo vinárny jsou brutálně prodělečné-tohle je vlastně ta samá idea...úplně něco jiného by bylo,kdybych na tom chtěl nahrabat velké prachy...to bych musel pojmout opravdu tak jako hoši z L´oru....DarkenCZ píše:To jsi. Ono nevydělávat dost peněz a dělat něco pro radost je jedna věc, ale tohle bys musel brutálně dotovat. Leda bys z toho udělal atrakci pro turisti, ale pak by po tobě všichni chtěli zapalovat kostku cukru a stěžovali by si, že ten tvůj absinth nemá tu správnou barvu toxického odpadu
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Ono se tohle vesměs řeší tím způsobem, že máš jeden podnik, který ti fakt vydělává a je narvaný lidmi a pak si založíš druhý, jen tak pro radost a ten už vedeš vysloveně tím stylem, že akorát vydělá peníze vyložené na provoz, nicméně držíš si to v takovém duchu, jakém ty chceš... ale oboje dohromady tě stojí strašnou spoustu času a energie, takže nakonec zjistíš, že kromě těch dvou podniků nestíháš nic.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
No jasně-na takový druh podnikání musí být člověk fakt nadšený srdcař nebo vyhrát jackpot ve sportce