Kdy naposledy jste pili zelenou vílu?

Vše, co by mohlo zajímat abstinenty či absintové labužníky
Odpovědět
Dark Knight

Re: Kdy naposledy jste pili zelenou vílu?

Příspěvek od Dark Knight »

Teď! A budu dlouho, musím oslavit úspěšné složení maturitní zkoušky :D
Absinther
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinther »

kamamura píše:... a jak ti to pití připadá? Mě dost odradil ten "ymidž", ale slyšel jsem, že to není špatné.
Moc-moc si to pochvaluju 8-) .....Matter je fakt masér a jestli se na výrobním procesu podílel fakt i Manson,tak je to to nejlepší na čem za posledních pár let dělal :D (jako Manson-né Matter ;) )
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
dEffect
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: Angelique verte suisse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dEffect »

Absinther píše: jestli se na výrobním procesu podílel fakt i Manson,tak je to to asér a nejlepší na čem za posledních pár let dělal :D (jako Manson-né Matter ;) )
Suhlas :D

**** In absinthe is beauty like the truth in wine ****
kamamura
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kamamura »

Ad Topic - Právě jsem si dal cestou od doktora (jako správný nevyléčitelný absintista) v absintérii v Jilské Brevans Giger, a musím říct, že je to překvapivě příjemné pití!
Wagi
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wagi »

já s ženou sme o výkendu bloumali nad lahvý Duplais :)
Hektor
Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hektor »

Dark Knight píše:Teď! A budu dlouho, musím oslavit úspěšné složení maturitní zkoušky :D
Blahopreju, me to ceka pristi tyden ve stredu :( a vubec se netesim...
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
Slovi
Vymývač
Oblíbený absinthe: alcool de vin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slovi »

Dnes v noci, vetřel se mi do snu a tak jsem ten lahodný nápoj popíjel v poněkud fantaskním prostředí. :-) Flaška je totiž doma a já jsem na koleji, aneb jak se projevuje nedostatek pitiva. Podvědomí si chce pochutnat alespoň na imaginární verzi... :-)
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
kamamura
Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kamamura »

Slovi píše:Dnes v noci, vetřel se mi do snu a tak jsem ten lahodný nápoj popíjel v poněkud fantaskním prostředí. :-) Flaška je totiž doma a já jsem na koleji, aneb jak se projevuje nedostatek pitiva. Podvědomí si chce pochutnat alespoň na imaginární verzi... :-)
Tyhle sny jsou nejlepší. Navrhuji následující - až budeš zase pít ve snu nějakýá dobrý absinthe, odlož na chvíli sklenici a sejdi do sklepa. Sklep bývá v takových snech narvaný těmi nejluxusnějšími značkami, takže se můžeš zadarmo kvalitně zhulákat. Je třeba ale spěchat, protože zvonění budíku může zakončit takovou "La petite degustation" ošklivým návratem do skutečnosti.
Dark Knight

Příspěvek od Dark Knight »

Hektor píše:
Dark Knight píše:Teď! A budu dlouho, musím oslavit úspěšné složení maturitní zkoušky :D
Blahopreju, me to ceka pristi tyden ve stredu :( a vubec se netesim...
Díky :) Držím palce. Nevím jak vy, my jsme měli docela příjmnou komisi a skvělou atmosféru, takže i když jsem si tahal naprosto debilní otázky, tak to vcelku šlo.
Wajt
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wajt »

Včera jsem si udělal absinthové posezení - La Fee X.S Francaise, St.Antoine III. a St.Antoine V.. Potěšilo mě, že jsem se dostal k placatce mé oblíbené třetí šarže a vystavil ji přímé konfrontaci pětce. Ač je mi V. šarže chuťově bližší, je na i vidět, že je stále relativně mladá, trojka již byla pěkně uleželá. Mj. příjde mi, že III. předvádí lepší louche než IV.. Je krása, jak pouze nepatrné změny v receptu a výrobním postupu dokáží podstatně změnit výsledný absinthe. Musím si dát někdy pohromadě komplet III., IV. a V., to srovnání je fakt zajímavé.
A když už jsem v tom - La Fee X.S je proti Antoine nádherně jemný a hladký, Antoine je zase chuťově bohatší. Inu je paráda, že již půl roku může český absinthe soupeřit se světovou špičkou!
Odpovědět