Nouvelle Vague - nový absinthe od Olivera Materra
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nouvelle Vague - nový absinthe od Olivera Materra
Určitě, aspoň z jedné láhve
- kamamura
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
- Kontaktovat uživatele:
Ad popis na lepsinalada.cz:
Nouvelle Vague je jedinečný tím, že mezi komplexní chutí a vůní tradičních absintových bylin ucítíte unikátní vůni kávových zrn a čokoládových bobů!
Nejsou tím míněny náhodou kakaové boby?
Nouvelle Vague je jedinečný tím, že mezi komplexní chutí a vůní tradičních absintových bylin ucítíte unikátní vůni kávových zrn a čokoládových bobů!
Nejsou tím míněny náhodou kakaové boby?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Jasně že jo, jsem trubka. Až přijedu domů, tak to opravím.
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
newím newím,, tohle mi prostě zavání moc velkou exotikou počkám na recenze a vzorečky 
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Hlásím se o 1 vzorek!
Do celé láhve půjdu, jestli mi to zachutná.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
Taky si určitě vezmu vzoreček. Sice to je lákavé, ale také to prostě trochu zavání přílišným experimentováním. Asi jako "čokoláda a káva do absinthe? co bude přítě? Slanina?"
P.S. Lékořice v čokoládě je taky divná, ale slané preclíky v hořké čokoládě byly super - ty bych si klidně kupoval dál.
P.S. Lékořice v čokoládě je taky divná, ale slané preclíky v hořké čokoládě byly super - ty bych si klidně kupoval dál.
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Absinthe je skladem a první sklenice ve mě!
Podle šarže byl vyroben v prosinci 2009, plně oceňuju pětiměsíční staření! Barva krásně zelená, o stupínek tmavší než Brevans řada.
Ve vůni nepoznáte, že vás po naředění čeká něco nového, je hodně příjemná a květnatá, připomíná mého oblíbence A.O. Spare. Po naředění vás čeká slabší louche, který je důsledkem menšího množství anýzu. Vůně se rozvine do čokoládového tónu a stejně tak i chuť. Ta je parádně zakulacená, čokoládová a poměrně suchá. Sladkého fenyklu tam bude tedy asi taky míň.
Čokoládové tóny (a slabší kávové) tvoří jasnou charakteristiku tohoto absintu, který musí být jasný hit u lidí, kteří říkají absintům "pendreky".
Nouvelle Vague je v jádru klasický perfektní Oliverův absinthe, ale právě menší množství anýzu a fenyklu ve spojení s čokoládou z něj musí udělat miláčka pro všechny anýzobijce!
Podle šarže byl vyroben v prosinci 2009, plně oceňuju pětiměsíční staření! Barva krásně zelená, o stupínek tmavší než Brevans řada.
Ve vůni nepoznáte, že vás po naředění čeká něco nového, je hodně příjemná a květnatá, připomíná mého oblíbence A.O. Spare. Po naředění vás čeká slabší louche, který je důsledkem menšího množství anýzu. Vůně se rozvine do čokoládového tónu a stejně tak i chuť. Ta je parádně zakulacená, čokoládová a poměrně suchá. Sladkého fenyklu tam bude tedy asi taky míň.
Čokoládové tóny (a slabší kávové) tvoří jasnou charakteristiku tohoto absintu, který musí být jasný hit u lidí, kteří říkají absintům "pendreky".
Nouvelle Vague je v jádru klasický perfektní Oliverův absinthe, ale právě menší množství anýzu a fenyklu ve spojení s čokoládou z něj musí udělat miláčka pro všechny anýzobijce!
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Já anýz a fenykl rád-Takže si tenhle čokoládový experiment
asi jen tak domů nepořídím....Ale pokud mi nějáká sklenka znenadání zkříží cestu-rád jí ze zvědavosti zbavím zátěže 
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
tak to vyzera zaujimavo, Martin ak by si mohol jednu flasku si rezervujem a vyplatim spolu s 5 antonika, ak nie skor tak na najblizsom zraze 
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
- kamamura
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
- Kontaktovat uživatele:
Anýzobijce nejlépe zaženeš, když necháš prostoru vykropit ouzem či pastisem.
Jinak mě ten popis taky příliš nenalákal, ale vzorek bych možná ochutnal.
Jinak mě ten popis taky příliš nenalákal, ale vzorek bych možná ochutnal.