jmenuji se Honza, je mi 20 let a stále ještě si říkám student (od září nastupuji prvním semestrem na muni v Brně.
Na to, že absinthe není jen zelený líh, jsem přišel nedávno, když mi kamarád naservíroval sklenici a ono to, světě div se, nejenže okamžitě nezačalo požírat vnitřek úst a propalovat se do mých ctěných útrob, ale bylo to krásně sladké (i když tam byla patrná stopa hořkosti, se kterou cukr v nápoji statečně bojoval - podle informací pozbíraných zde bych si typnul, že to mohl být nějaký macerát) a hlavně, chutnalo to výborně. Uvízlo mi to v hlavě s tím, že to jistě bylo nějakým speciálním druhem přípravy (alespoň onen kamarád se tak tvářil, pokud si dobře vzpomínám) až do doby cca před týdnem, kdy se mi spolužák zmínil, že četl něco o pravém absinthu. Následovala diskuze, google, zkoumání a nyní již čekám, až mi domů dorazí můj první St.Antoine, sklenice, lžička, cukr a sám zjistím, jak to s tím absinthem vlastně je. A neskutečně se na to těším
Pokud jde o další, mám velmi rád pivo (už jsem si všiml bouřlivé diskuze na téma pivařů zde), které si rád dám k jídlu, ale i v hospůdce s přáteli. Holduji hlavně našemu domácímu Strakonickému Dudákovi, který sice hodně lidí nemusí, ale mě se jeho chuť tak říkajíc dostala pod kůži. Jinak jsem paintballový nadšenec (přestože ho nehraji nijak často, přeci jen je to záležitost drahá
Toť o mně asi vše, i tak je to pravděpodobně víc, než tu kohokoliv zajímalo.